Στην προπόνηση του Ολυμπιακού η Θύρα 7 - Αποθέωση και απόλυτη στήριξη σε Μπαρτζώκα

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού η Θύρα 7 - Αποθέωση και απόλυτη στήριξη σε Μπαρτζώκα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:51 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:42 - 17.04.2024

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ βρεθήκαν σήμερα (17/04) περίπου 300 φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» για να εμψυχώσουν τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με σκορ 77-71 και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας πλέον δύο νίκες διαφορά από τους ερυθρόλευκους και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μετά το τέλος του αγώνα, επικράτησε ένταση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε τον λόγο από τον team manager του Παναθηναϊκού, Σάββα Αρρώνη, με τους δύο άντρες να ανεβάζουν τους τόνους και τον Εργκίν Αταμάν να μπαίνει ανάμεσά τους, προκειμένου να δώσει τέλος στο συμβάν. Όλο αυτό, όπως είναι λογικό, είχε εκνευρίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με αποτέλεσμα να έχουμε και μια παρεξήγηση στη συνέχεια με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η ιστορία του «ποιος, ποιος» που φώναζε ο Παπαπέτρου και προκάλεσε το «αυτός» του Μπαρτζώκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:00 - 17.04.2024

Η ιστορία του «ποιος, ποιος» που φώναζε ο Παπαπέτρου και προκάλεσε το «αυτός» του Μπαρτζώκα

Δεν πρόκειται για ένα πικάρισμα του Παπαπέτρου προς τον Μπαρτζώκα. Αλλά για κάτι... εσωτερικό των παικτών του Παναθηναϊκού, που αφορά τον Σλούκα και λίγο έλειψε να φέρει ανεπανόρθωτη παρεξήγηση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με την ένταση που υπήρξε στο τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου, πως μπορεί η ομάδα του να έχασε το ματς, όμως μπορεί θα πάρει κάποιο από τα επόμενα.

Το πρωί της Τετάρτης (17/04) 300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρεθήκαν στο ΣΕΦ -πριν την έναρξη της προπόνησης- για να εμψυχώσουν τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Τα μέλη της «Θύρας 7» τους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, την απεριόριστη πίστη τους στις δυνατότητες τους και τους ζήτησαν να «κλείσουν τα αφτιά τους σε όσους κακόβουλους προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα».

«Μην ασχολείστε με τους απέναντι. Πάμε για Final-4 και πρωτάθλημα. Είμαστε μαζί σου κόουτς. Είμαστε μαζί σας παιδιά», ήταν τα λόγια των φιλάθλων σε Μπαρτζώκα και παίκτες.