Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Sportal newsroom 13:54 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 17.04.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Stoiximan Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού, επέτρεψαν να ακουστούν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ, για το γεγονός ότι επέτρεψε να ακουστούν υβριστικά συνθήματα για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτώκα.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, επέτρεψαν να ακούγονται σε πανελλήνια μετάδοση εμετικά υβριστικά συνθήματα κατά του προπονητή μας, κ. Γιώργου Μπαρτζώκα, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση και καταδίκη από τον σχολιαστή του αγώνα», αναφέρει η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με σκορ 77-71 και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας πλέον δύο νίκες διαφορά από τους ερυθρόλευκους και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το πρωί της Τετάρτης (17/04) 300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρεθήκαν στο ΣΕΦ -πριν την έναρξη της προπόνησης- για να εμψυχώσουν τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Τα μέλη της «Θύρας 7» τους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους, την απεριόριστη πίστη τους στις δυνατότητες τους και τους ζήτησαν να «κλείσουν τα αφτιά τους σε όσους κακόβουλους προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα».

«Μην ασχολείστε με τους απέναντι. Πάμε για Final-4 και πρωτάθλημα. Είμαστε μαζί σου κόουτς. Είμαστε μαζί σας παιδιά», ήταν τα λόγια των φιλάθλων σε Μπαρτζώκα και παίκτες.