Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε story τα 7 γκολ της Ελευθεριάδου

Ο Βεζένκοφ με την Ελευθεριάδου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε story τα 7 γκολ της Ελευθεριάδου

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ξεχώρισε για τον Ολυμπιακό με τα 7 γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό με την Ματαρό και συνέβαλε καθοριστικά στην πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Champions League, με τον Σάσα Βεζένκοφ να την καμαρώνει από το Σακραμέντο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ετοιμάζει σιγά - σιγά βαλίτσες για Ελλάδα, καμαρώνει από μακριά την Νικόλ Ελευθεριάδου και τις γυναίκες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον στον τελικό του Final 4 του Champions League του πόλο γυναικών.

Η σύντροφος του Σάσα, Νικόλ Ελευθεριάδου, σημείωσε 7 γκολ στον ημιτελικό με την Ματαρό, αναγκάζοντας άπαντες να υποκλιθούν στο ταλέντο και τις ικανότητές της, με τον καλό της να την καμαρώνει από μακριά, δείχνοντάς το και στα social media.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε ένα στόρι στο Instagram για τα 7 γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου, δείχνοντας έτσι το πόσο υπερήφανος είναι για την σύντροφό του, η οποία είναι έτοιμη να σηκώσει ακόμα ένα Champions League.

Την Κυριακή 22/4 στις 15:00 με αντίπαλο την επίσης ισπανική Σαμπαντέλ, η οποία επικράτησε με 14-9 της Σαν Αντρέου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ακόμη έναν τίτλο, με στόχο να φέρει ξανά το ελληνικό πόλο γυναικών στην κορυφή.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε έναν τελικό.

Το story του Σάσα Βεζένκοφ για την Νικόλ Ελευθεριάδου:

Η rookie σεζόν του Σάσα Βεζένκοφ στο Σακραμέντο ολοκληρώθηκε - Τι είδε, τι έκανε, τι είπε... (vids)
NBA

12:55 - 20.04.2024

Η rookie σεζόν του Σάσα Βεζένκοφ στο Σακραμέντο ολοκληρώθηκε - Τι είδε, τι έκανε, τι είπε... (vids)

Ο αποκλεισμός των Σακραμέντο Κινγκς στα Play In της Δύσης σήμανε και το τέλος της πρώτης χρονιάς του Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ. Ήρθε η ώρα λοιπόν, για τον απολογισμό του 28χρονου Βούλγαρου φόργουορντ που προκύπτει από τις επιδόσεις του στον «μαγικό πλανήτη», μετά την MVP χρονιά του με τον Ολυμπιακό στην Euroleague...