Κραβαρίτης: «Η Ελευθεριάδου ήταν η σταρ του παιχνιδιού, όμως η δουλειά είναι ομαδική»
i

© Intime

Κραβαρίτης: «Η Ελευθεριάδου ήταν η σταρ του παιχνιδιού, όμως η δουλειά είναι ομαδική»

Sportal newsroom 19:58 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 20.04.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Κραβαρίτης αποθέωσε τη Νικόλ Ελευθεριάδου για την απόδοσή της στον ημιτελικό του Final 4 του Champions League με αντίπαλο τη Ματαρό.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Champions League πόλο γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 16-12 της Ματαρό και θα διεκδικήσει το τρόπαιο την Κυριακή (21/4, 15:00) κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου με επτά τέρματα. Μετά το τέλος του ημιτελικού, ο Δημήτρης Κραβαρίτης αποθέωσε την παίκτριά του, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι η δουλειά ήταν ομαδική.

«Κάναμε εξαιρετικό ημιτελικό. Μείναμε προσηλωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι η σταρ του σημερινού παιχνιδιού. Η δουλειά, όμως, είναι ομαδική. Σε κάθε ματς, έχουμε μια παίκτρια που σκοράρει περισσότερο, αλλά είναι μια ομαδική δουλειά γενικά. Ο Ολυμπιακός έχει τρεις τίτλους (σ.σ. πρωταθλήματα Ευρώπης). Κάθε μέρα είναι και ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι ο μεγάλος τελικός του Champions League», σχολίασε ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

«Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ματαρό είναι η ομάδα που μας απέκλεισε από τον Final-4, πέρυσι. Βέβαια, αυτό έγινε πέρυσι. Ξέραμε, ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ιδιαίτερο, είναι ο ημιτελικός του Champions League. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ο ελληνικός κορμός που έχουμε μας αρέσει ακόμη πιο πολύ. Ηταν πολύ ωραία σήμερα», σημείωσε με τη σειρά της η Νικόλ Ελευθεριάδου.