Ο Μπάλντουιν θέλει... σαν τρελός να παίξει στο Game 2 με Παναθηναϊκό, ο τελευταίος λόγος στον Κάτας

Ουέιντ Μπόλντουιν

Ο Μπάλντουιν θέλει... σαν τρελός να παίξει στο Game 2 με Παναθηναϊκό, ο τελευταίος λόγος στον Κάτας

Χρήστος Τσάλτας 08:32 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 24.04.2024

Ο Ουέιντ Μπάλντουιν αποχώρησε τραυματίας από το ΟΑΚΑ, στο Game 1 κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο θέλει πολύ να αγωνιστεί στο Game 2 της σειράς, την ώρα που η τελική απόφαση ανήκει στον Όντεντ Κάτας.

Με το... καλημέρα στη σειρά των playoffs της Euroleague, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ το έργο της ομάδας του Εργκίν Αταμάν έγινε πολύ πιο απαιτητικό και δύσκολο. Η «ομάδα του λαού» με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο και μεγάλα σουτ από Λορένζο Μπράουν και Μπόνζι Κόλσον κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με το τελικό 91-87 να την φέρνει σε θέση οδηγού.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Όντεντ Κάτας τόνιζαν πως με τη νίκη αυτή έγινε απλώς το 1-0 και η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Άλλωστε οι πρωταθλητές Ισραήλ περιμένουν την αντίδραση των «πράσινων» στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, την ερχόμενη Πέμπτη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που αναμένεται κατάμεστο ξανά.

Αγωνία για Μπόλντουιν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τραυματίστηκε στο Game 1 με Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

22:50 - 23.04.2024

Αγωνία για Μπόλντουιν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τραυματίστηκε στο Game 1 με Παναθηναϊκό

«Συναγερμός» στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ουέιντ Μπόλντουιν, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Πέραν του αγώνα που βρίσκεται προ των πυλών όμως, στο στρατόπεδο της ομάδας του Τελ Αβίβ επικρατεί ανησυχία για τον Ουέιντ Μπάλντουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου, με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της Μακάμπι να κάνουν λόγο για διάταση στον οπίσθιο μηριαίο. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, είναι αμφίβολος ενόψει Game 2, με την απόφαση για το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση ή όχι να κρίνεται την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή.

Ο ίδιος πάντως με το πέρας του αγώνα -και αφού είδε όλο το φινάλε του αγώνα από την άκρη του πάγκου, ανήμπορος να βοηθήσει- ήταν ευδιάθετος, με βασικότερο λόγο την επικράτηση της ομάδας του. Μάλιστα έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας του Τελ Αβίβ πως θέλει πολύ να παίξει στο Game 2 και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την δεύτερη «μάχη» κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η επιθυμία του Μπόλντουιν για να αγωνιστεί είναι μεγάλη, όμως τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος αναμένεται να αποφασίσει εάν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον εκρηκτικό γκαρντ, ή θα τον προφυλάξει για την μεταφορά της σειράς στο Βελιγράδι, για το Game 3 (τουλάχιστον).

Σε κάθε περίπτωση, ο κόουτς Κάτας έχει μια κρίσιμη απόφαση να λάβει για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, την ώρα που ο Μπάλντουιν δεν θέλει καν να σκέφτεται πως θα χάσει το Game 2. Όλα αυτά ερχόμενος από ένα εξαιρετικό παιχνίδι την Τρίτη, όπου μέτρησε 15 πόντους, 7 ασίστ, 4/8 δίποντα και 7/10 βολές σε 25 λεπτά αγώνα, επιβεβαιώνοντας το πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ισραήλ.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 1 των playoffs