Αγωνία για Μπόλντουιν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τραυματίστηκε στο Game 1 με Παναθηναϊκό

Αγωνία για Μπόλντουιν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τραυματίστηκε στο Game 1 με Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 22:50 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 23.04.2024

«Συναγερμός» στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ουέιντ Μπόλντουιν, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και υπάρχει αγωνία για την κατάστασή του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να κάνει το break στη σειρά με τον Παναθηναϊκό AKTOR, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και να τεθεί επικεφαλής στο δρόμο για το Final 4. Την ίδια ώρα όμως ο Όντεντ Κάτας «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση του Ουέιντ Μπόλντουιν, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου και έπειτα από ένα εύστοχο λέι απ που πέτυχε, ο Αμερικανός γκαρντ έπιασε το αριστερό πόδι του και έδειχνε να πονάει. Αμέσως ο Κάτας τον τράβηξε στον πάγκο, με τον Μπόλντουιν να τα βάζει με την τύχη του.

Κέντρικ Ναν vs Ουέιντ Μπάλντουιν: Τι έκαναν στο πρώτο match up των playoffs
EUROLEAGUE

22:44 - 23.04.2024

Κέντρικ Ναν vs Ουέιντ Μπάλντουιν: Τι έκαναν στο πρώτο match up των playoffs

Κέντρικ Ναν και Ουέιντ Μπάλντουιν διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Game 1 των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον δεύτερο να επικρατεί τόσο στο προσωπικό match up, όσο και στο τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν αγωνίστηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είδε το υπόλοιπο της αναμέτρησης από τον πάγκο. Το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθεί σε θεραπεία, με την αγωνία στο στρατόπεδο της «ομάδας του λαού» να είναι διάχυτη για την κατάσταση του πλέον επιδραστικού παίκτη των πρωταθλητών Ισραήλ.

Στα 25 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε μέτρησε 15 πόντους, με 4/8 δίποντα, 7/10 βολές, 7 ασίστ, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη, συμβάλλοντας στην επικράτηση της ομάδας του στην πρεμιέρα της σειράς.

Λίγη ώρα αργότερα η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσε για την κατάσταση του Αμερικανού γκαρντ στην αναμέτρηση, τονίζοντας πως είναι αμφίβολος για το Game 2 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (25/04), λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Όλα λάθος στο φινάλε... 0-1, break και τώρα τρέχει!