Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στο Sportal: «Δύσκολο βράδυ, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το 1-1»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στο Sportal: «Δύσκολο βράδυ, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για το 1-1»

Sportal newsroom 22:59 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 23.04.2024

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως άπαντες θα παρουσιαστούν έτοιμοι για το 1-1 στο Game 2.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μεγάλη προσπάθεια όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το «τριφύλλι» γνώρισε την ήττα με 87-91 στο Game 1 της σειράς και παρά την ενέργεια στην επίθεση μπήκε στη σειρά των playoffs με το... αριστερό.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο Sportal για τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι και τόνισε πως άπαντες θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να ισοφαρίσουν τη σειρά την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Μπράουν «σόκαρε» τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι έκανε το break στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

22:35 - 23.04.2024

Ο Μπράουν «σόκαρε» τον Παναθηναϊκό και η Μακάμπι έκανε το break στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πιάστηκε στον ύπνο, δεν έπαιξε άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση της EuroLeague και ο Μπράουν με μεγάλο καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα έδωσε στη Μακάμπι τη νίκη (87-91) και προβάδισμα στη σειρά των playoffs της EuroLeague.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στο Sportal Euroleague Show:

«Μας πόνεσε πολύ το πρώτο παιχνίδι ειδικά επειδή ήταν εντός έδρας. Μας κόστισαν κάποια λάθη, χαμένες βολές και όλα αυτά σε συνδυασμό με την κακή άμυνα που δείξαμε σήμερα κόντρα σε μια τόσο ταλαντούχα ομάδα όπως η Μακάμπι. Το πρώτο βήμα δεν έγινε. Έχουμε ακόμα 48 ώρες, θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και θα είμαστε καλύτεροι.

Η Μακάμπι έχει κάποιους πολύ ταλαντούχους παίκτες στο 1-1. Έχουν παίκτες όπως ο Μπράουν και ο Μπόλντουιν. Ο Κόλσον βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά. Είναι πολύ καλή ομάδα στο ριμπάουντ, εμείς χάσαμε κάποια ριμπάουντ και μας κόστισαν τα λάθη. Θα είναι ένα δύσκολο βράδυ αλλά θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το 1-1.

Μπάσκετ είναι παιδιά. Στο μπάσκετ μπορεί να αλλάξει σε μια κατοχή τα πάντα. Το έχουμε δει και στο παρελθόν. Στο μεγαλύτερο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι, για 35 λεπτά. Στο τέλος χάσαμε δεν υπάρχει κάποιο μομέντουμ. Χάσαμε και το προβάδισμα. Θα δούμε αύριο όλο το παιχνίδι. Είναι δύσκολο βράδυ και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ».

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Όλα λάθος στο φινάλε... 0-1, break και τώρα τρέχει!