Κάτας: «Είμαι περήφανος - Τα πάντα κρίθηκαν στο φινάλε»

Κάτας

i

© Intime

Κάτας: «Είμαι περήφανος - Τα πάντα κρίθηκαν στο φινάλε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:21 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 23.04.2024

Στις δηλώσεις του μετά την σπουδαία νίκη της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Οντέντ Κάτας ανέφερε πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μεγάλη προσπάθεια στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το «τριφύλλι» γνώρισε την ήττα με 87-91 στο Game 1 της σειράς και παρά την ενέργεια στην επίθεση μπήκε στα playoffs της Euroelague με το... αριστερό.

Από την πλευρά του, ο Οντέντ Κάτας δεν έκρυψε τη χαρά του για την προσπάθεια των παικτών του και στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το ματς στάθηκε στην άμυνα, εκεί που κρίθηκαν όλα σύμφωνα με τον ίδιο.

«Στο ημίχρονο όταν βρεθήκαμε οκτώ πόντους πίσω, ήμασταν λίγο μπερδεμένοι. Είχαμε σύγχυση στην άμυνα, όμως επιστρέψαμε στο πλάνο μας και τα πάντα κρίθηκαν στην άμυνα.

Είχαμε κάποια μεγάλα σουτ όμως η άμυνα έκανε τη διαφορά. Ήμασταν οκτώ πόντους πίσω αλλά δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος. Ελπίζω ο τραυματισμός του Μπάλντουιν να μην είναι σοβαρός. Είμαι υπερήφανος που στο φινάλε μείναμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας, δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε και είμαι πραγματικά χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.