Γιανκούνας: «Κάνουμε τα πάντα για να μείνει ο Έβανς, θέλουν να τον πάρουν οι μεγάλες ομάδες»!

Κίναν Έβανς

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Γιανκούνας: «Κάνουμε τα πάντα για να μείνει ο Έβανς, θέλουν να τον πάρουν οι μεγάλες ομάδες»!

Γιάννης Πάλλας 16:54 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 13.04.2024

Ο πρόεδρος της Ζάλγκιρις Παούλιους Γιανκούνας αναφέρεται στο θέμα της παραμονής του Κίναν Έβανς

Ένα από τα πιο hot ονόματα της Euroleague για τη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι του Κίναν Έβανς της Ζάλγκιρις. Ο Αμερικανός γκαρντ που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχει πάνω του στραμμένα όλα τα βλέμματα.

Ο Παούλιους Γιανκούνας είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της λιθουανικής ομάδας, ενώ τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ πήρε ο Γκεντιμίνας Ναβίτσκας.

Ο νέος «ισχυρός άνδρας» της Ζάλγκιρις αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κίναν Έβανς εξηγώντας όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα που υπάρχουν και αφορούν τον αθλητή.

Μάλιστα, όπως εξήγησε πολλές μεγάλες ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά κι εκείνοι από την πλευρά τους κάνουν ότι μπορούν για να τον πείσουν να ανανεώσει.

«Η ομάδα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί για να τον κρατήσει. Ξέρουμε πολύ καλά τι παίκτης είναι και το επίπεδο που παίζει. Οι μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας… παλεύουν για να τον πάρουν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Κίνα, όσο και με τον μάνατζέρ του και πραγματικά κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφασή του» υποστήριξε ο πρόεδρος της λιθουανικής ομάδας Παούλιους Γιανκούνας, εξηγώντας τα δεδομένα που υπάρχουν και αφορούν την παραμονή του παίκτη.