Γκριμάου ενόψει Ολυμπιακού: «Πολύ δύσκολη σειρά, έχουν physical παίκτες»

Γκριμάου ενόψει Ολυμπιακού: «Πολύ δύσκολη σειρά, έχουν physical παίκτες»

Η Μπαρτσελόνα μετράει αντίστροφα για τις «μάχες» των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ρότζερ Γκριμάου έδωσε το στίγμα του για τα παιχνίδια που έρχονται.

Στον δρόμο για το Final 4 του Βερολίνου ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του την Μπαρτσελόνα, σε μια σειρά στην οποία η ομάδα του Πειραιά θα έχει μειονέκτημα έδρας, στοχεύοντας σε τρίτη διαδοχική παρουσία στο μεγάλο ραντεβού της Euroleague.

Το έργο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι δύσκολο, με τους Καταλανούς να δείχνουν άκρως ανταγωνιστικοί και γεμάτοι, ενώ ταυτόχρονα περιμένουν μια σειρά υψηλών απαιτήσεων. Κάτι που υπογράμμισε και ο Ρότζερ Γκριμάου, μιλώντας για τα παιχνίδια που έρχονται απέναντι στους Πειραιώτες, εστιάζοντας στην ποιότητα και τις λύσεις που διαθέτουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

O προπονητής της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις των Καταλανών κόντρα στα playoffs και σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα, θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά, όπως και κάθε σειρά των πλέι οφ. Έχουμε ήδη διαπιστώσει το επίπεδο της φετινής Euroleague. Ο Ολυμπιακός έχει physical παίκτες, με ποιότητα και εμπειρία. Θα είναι μια δύσκολη σειρά, όμως έχουμε κερδίσει το "δικαίωμα" να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"».