O Παναθηναϊκός συναντά σε... μονόδρομο την Μακάμπι και θέλει να ισοφαρίσει πριν πάει στο Βελιγράδι

O Παναθηναϊκός συναντά σε... μονόδρομο την Μακάμπι και θέλει να ισοφαρίσει πριν πάει στο Βελιγράδι

Γιώργος Γαβριλάκης 09:41 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 25.04.2024

Μετά την ήττα της πρεμιέρας, ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (25/4, 21:15, Novasports) συναντά και πάλι στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μόνο που τώρα δεν έχει δικαίωμα λάθους. Αμφίβολος ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, εκτός για τους Ισραηλινούς ο Ουέιντ Μπάλντουιν.

O δρόμος του Παναθηναϊκού είναι μονής κατεύθυνσης. Μπροστά υπάρχει μόνο η νίκη και πίσω το... πρόβλημα. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και το βράδυ της Πέμπτης (25/4, 21:15, Novasports) δεν υπάρχουν δικαιώματα, παρά μόνο υποχρεώσεις.

Ο Εργκίν Αταμάν... μηδενίζει το κοντέρ, ξεχνά τι προηγήθηκε και αφήνει στην άκρη τα παράπονα από τη διαιτησία που προέκυψαν και παρουσιάστηκαν αναλυτικά από την ίδιο σε βίντεο μία μέρα μετά το Game 1 με τους Ισραηλινούς.

Για την δεύτερη πράξη της ομάδας του, έχει προετοιμάσει το έδαφος με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να είναι ο μόνος αμφίβολος λόγω ασθενείας και τους υπόλοιπους διαθέσιμους ώστε να φέρουν τη σειρά στα ίσια και να μεταφερθούν στο Βελιγράδι ώστε να κυνηγήσουν την επαναφορά του πλεονεκτήματός τους.

Για τη Μακάμπι, που πέτυχε αυτό που ζητούσε, η δεύτερη πράξη θα έχει επιπλέον δυσκολίες, όχι μόνο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο λάθους, αλλά γιατί εκείνοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ουέιντ Μπάλντουιν.

Η Μακάμπι είναι σε επικοινωνία με την αστυνομία - Θέλει περισσότερους φιλάθλους στα ματς με τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

15:31 - 24.04.2024

Η Μακάμπι είναι σε επικοινωνία με την αστυνομία - Θέλει περισσότερους φιλάθλους στα ματς με τον Παναθηναϊκό

Με τις Αστυνομικές Αρχές του Βελιγραδίου οι άνθρωποι της Μακάμπι έχουν αρχίσει να συζητούν το ενδεχόμενο στο εντός έδρας ματς της 30ης Απριλίου (το τρίτο της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό) οι φίλαθλοι που θα έχουν πρόσβαση στην Stark Arena από τριακόσοι να γίνουν χίλιοι.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου του πρώτου ματς και αποχώρησε, αν και ο ίδιος είπε πως «θα παίξω την Πέμπτη» και πως «είμαι μια χαρά», τελικά σύμφωνα με την πληροφόρηση που έδωσε η ομάδα του δεν θα λάβει μέρος στο Game 2. Προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ, αλλά προφανώς προστατεύεται το μυϊκό του σύστημα, ώστε να μην υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή στα εντός έδρας ματς στην Stark Arena.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!