Κάτας για τις διαμαρτυρίες Αταμάν: «Δεν διαβάζω τι λένε»

Οντέντ Κάτας

Κάτας για τις διαμαρτυρίες Αταμάν: «Δεν διαβάζω τι λένε»

Χρήστος Τσάλτας 20:28 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 24.04.2024

Ο Όντεντ Κάτας απάντησε στα σχόλια του Εργκίν Αταμάν, αλλά και την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τη διαιτησία, τονίζοντας πως άπαντες στην Μακάμπι Τελ Αβίβ εστιάζουν στο μπάσκετ και μόνο.

Με το πέρας του Game 1 σηκώθηκε αρκετή σκόνη γύρω από τη διαιτησία και τις αποφάσεις των τριών διαιτητών. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, την ίδια ώρα που και ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του για το διαιτητικό τρίο του αγώνα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προετοιμάζεται στην Αθήνα για το Game 2 της σειράς κόντρα στο «τριφύλλι» και ο Όντεντ Κάτας κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα των «πράσινων», τονίζοντας πως άπαντες εστιάζουν αποκλειστικά στο παιχνίδι, χωρίς να ασχολούνται με όσα γράφονται.

«Δεν μιλάμε γι αυτό. Δεν διαβάζω τίποτα, δεν ξέρω τι είπαν. Προσπαθούμε να εστιάσουμε στο μπάσκετ και στους εαυτούς μας», ήταν η περιεκτική απάντηση του Ισραηλινού προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που με την στάση του θέλησε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο παιχνίδι. Άλλωστε το Game 2 αναμένεται να έχει ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Αυτό το αναγνώρισε ο Κάτας, εξηγώντας ότι «προφανώς θα έρθουν πιο επιθετικά, όπως προσπάθησαν να κάνουν και χθες. Θα είναι μια κόλαση στο Game 2. Πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε ή να αλλάξουμε πράγματα. Έχουμε λίγα πράγματα να προσαρμόσουμε αμυντικά και επιθετικά. Πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και στις δύο πλευρές».

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs