Ανατροπή: Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι ο Μπόλντουιν δεν θα παίξει στο Game 2!

Ουέιντ Μπόλντουιν

Ανατροπή: Η Μακάμπι ανακοίνωσε ότι ο Μπόλντουιν δεν θα παίξει στο Game 2!

Νίκος Καλαμπάκας 19:43 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 24.04.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν πάτησε το παρκέ του ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης 24/4 όμως η Μακάμπι σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το 2ο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντουιν θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ η Μακάμπι το βράδυ της Πέμπτης 25/4.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ εγκατέλειψε τον πρώτο αγώνα, περίπου οκτώ λεπτά πριν αυτός ολοκληρωθεί και έδειχνε να πονάει στον οπίσθιο μηριαίο. Ο ίδιος δήλωνε ότι δεν επιθυμεί να χάσει το δεύτερο ματς και θα έκανε τα πάντα ώστε να αγωνιστεί, όμως όλα δείχνουν ότι αυτό πλέον δεν είναι εφικτό, αν και προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη 24/4.

Η Μακάμπι μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει για την απουσία του παίκτη:

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν έκανε μαγνητική τομογραφία σήμερα το απόγευμα. Από την εξέταση προέκυψε ότι ο παίκτης ταλαιπωρείται από ελαφριά ρήξη στον μηριαίο και σε αυτή τη φάση δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί αύριο (25/4).

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πονοκέφαλο στον Όντεν Κάτας, αφού ο κόουτς των Ισραηλινών βασίζει πανω στον γκαρντ από τις ΗΠΑ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του. Πλέον μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Ισραηλινοί στον τραυματισμό ενός εκ των κορυφαίων παικτών τους και τι λύσεις θα βρουν ώστε να καλύψουν το κενό του.