Νίμπο για το Game 2 με Παναθηναϊκό: «Περιμένουμε πιο σκληρό παιχνίδι»

Νίμπο για το Game 2 με Παναθηναϊκό: «Περιμένουμε πιο σκληρό παιχνίδι»

Χρήστος Τσάλτας 21:02 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:02 - 24.04.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετράει αντίστροφα για το Game 2 κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Τζος Νίμπο τόνισε πως περιμένει ακόμα πιο δύσκολη αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

H ώρα για το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε, με τους πρωταθλητές Ισραήλ να προηγούνται με 1-0, έπειτα από το break που έκαναν στην πρεμιέρα της σειράς την Τρίτη.

Ο βαθμός δυσκολίας ωστόσο αναμένεται να είναι πιο υψηλός στο Game 2, κάτι που σχολίασε και ο Τζος Νίμπο, μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της «ομάδας του λαού» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο εκρηκτικός σέντερ τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν άπαντες πανέτοιμοι και να βγάλουν σκληράδα, αν θέλουν να φτάσουν στο 2-0 κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

«Σίγουρα το να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια είναι πάντα απολαυστικό, το να παίζεις στα playoffs και τόσο σημαντικά παιχνίδια είναι διασκεδαστικό», είπε αρχικά ο σέντερ της Μακάμπι, για να σχολιάσει στη συνέχεια τον βαθμό δυσκολίας του Game 2.

«Θα είναι πιο σκληρό παιχνίδι το Game 2. Θα έχει περισσότερη ένταση και θα πρέπει να κερδίσουμε τα πάντα. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε στο ΟΑΚΑ», ήταν τα λόγια του.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs