Ο Κάτας «υποκλίθηκε» στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Την λατρεύω, έχω σπουδαίες αναμνήσεις»

Όντεντ Κάτας

Ο Κάτας «υποκλίθηκε» στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ: «Την λατρεύω, έχω σπουδαίες αναμνήσεις»

Χρήστος Τσάλτας 21:21 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 24.04.2024

Το κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται κατάμεστο για ακόμα ένα παιχνίδι και ο Όντεντ Κάτας σχολίασε την ατμόσφαιρα από τους φίλους του Παναθηναϊκού, βγάζοντας το καπέλο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα υποδεχτεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα κατάμεστο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έχουν ανακοινώσει sold out, με τους φίλους της ομάδας να... εξαφανίζουν τα εισιτήρια από τις πρώτες ώρες διάθεσης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε πως δεν πτοείται από έδρες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάνοντας break με 91-87. Μια κατάσταση που βάζει επιπλέον πίεση στον Παναθηναϊκό AKTOR ενόψει του Game 2 της σειράς την Πέμπτη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο Όντεντ Κάτας προετοίμασε τους παίκτες του ώστε να παρουσιαστούν με την σωστή νοοτροπία και στην τέταρτη περίοδο έφερε τούμπα την κατάσταση, φέρνοντας παράλληλα νέα δεδομένα στη σειρά.

Στο περιθώριο της προπόνησης των πρωταθλητών Ισραήλ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Ισραηλινός κόουτς ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Game 1 από τους φίλους των «πράσινων», δείχνοντας πως έχει πολύ όμορφες αναμνήσεις από την παρουσία του στο τριφύλλι, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της πράσινης κερκίδας.

«Το λατρεύω. Γι αυτό παίζεις μπάσκετ. Γι αυτό προπονείς, γι αυτό παίζεις μπάσκετ. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο. Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια, μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα. Όσο δεν έχει βία, την λατρεύω», ήταν το σχόλιο του Ισραηλινού προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ κατά την παρουσία της «ομάδας του λαού» στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την προπόνηση της Τετάρτης.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs