Euroleague: Πρώτη φορά τρία break στο game 1

Μουστάφα Φαλ

i

Photo by Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Euroleague: Πρώτη φορά τρία break στο game 1

Νίκος Καλαμπάκας 00:51 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:59 - 25.04.2024

Η φετινή Ευρωλίγκα είναι από τις πλέον συναρπαστικές στην ιστορία, κάτι που αποδεικνύεται και στα playoffs, αφού για πρώτη φορά από τότε που θεσπίστηκε το Best of Five, έγιναν τρία break στους πρώτους αγώνες!

"Every game matters" αναφέρει το μότο της Euroleague και αυτό είναι ένα γεγονός. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αγώνες playoffs, εκεί που κρίνεται το ποια ομάδα θα βρεθεί στο Final 4 και θα μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Η φετινές σειρές των ομάδων ωστόσο είναι διαφορετικές από κάθε προηγούμενη. Είναι η πρώτη φορά από τότε που θεσπίστηκαν τα Playoffs και ειδικότερα οι σειρές που κρίνονται σε πέντε αγώνες που έγιναν τρία break στον πρώτο αγώνα!

Η μοναδική ομάδα που έχει διατηρήσει μετά το πρώτο game το πλεονέκτημα έδρας είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβλήθηκαν της Μπασκόνια και διατήρησαν το προβάδισμά τους, κάτι που δεν συνέβη στις άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Αρχικά η Μακάμπι έσπασε την έδρα του Παναθηναϊκού, ακολούθησε το break της Φενέρ στη Μονακό, ενώ το... κακό για τους γηπεδούχους τρίτωσε στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, αφού οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στη Βαρκελώνη!

Η Φενέρ «σόκαρε» τη Μονακό στο Πριγκιπάτο κι έκανε το break!
EUROLEAGUE

22:30 - 24.04.2024

Η Φενέρ «σόκαρε» τη Μονακό στο Πριγκιπάτο κι έκανε το break!

Break από το πρώτο κιόλας ματς έκανε η Φενέρ στη σειρά της με τη Μονακό. Έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση (81-81 ο κανονικός αγώνας) οι Τούρκοι επικράτησαν με 91-95 και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.