Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ live streaming

Sportal newsroom 14:47 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 25.04.2024

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Game 2 των Playoffs της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ Live Streaming: Μετά την ήττα στο πρώτο ματς, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (25/4, 21:15 NovasportsPrime) με σκοπό να ισοφαρίσει τη σειρά των Playoffs της Euroleague.

Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων στα προηγμιτελικά της EuroLeague και οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν τις... απαντήσεις του και να αναζωογονήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου μία διαδρομή που για να περπατηθεί απαιτούνται τρεις νίκες απέναντι στους Ισραηλινούς.

Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της.

Ο Ηλίας Λαλιώτης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέα, τα βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της EuroLeague.

Σε live streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο. Με ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα και φυσικά αποκλειστικά βίντεο!

Απολαύστε τα στιγμιότυπα και τις καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι o Παύλος Κουστέρης κι ο Κώστας Σωτηρίου.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!