Η κίνηση του Κάνααν που κανείς δεν είδε, ήταν το χρωστούμενο γραμμάτιο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)

Η κίνηση του Κάνααν που κανείς δεν είδε, ήταν το χρωστούμενο γραμμάτιο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:40 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 25.04.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε χειρονομία στους φίλους της Μπαρτσελόνα να σωπάσουν μετά από ένα κάρφωμα του Μιλουτίνοφ στο Game 1 της σειράς των Καταλανών με τον Ολυμπιακό. Το Sportal γνωρίζει τον λόγο και σας τον παρουσιάζει...

Ο Ολυμπιακός έκανε το break στην έδρα της Μπαρτσελόνα, έφερε στα... μέτρα του τη σειρά των Playoffs με τους Καταλανούς και πλέον άπαντες στην ομάδα του Πειραιά εστιάζουν στο πως θα καταφέρουν να φύγουν από τη Βαρκελώνη με δεύτερη νίκη.

Ο πρώτος αγώνας των δύο αντιπάλων είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας εξ' αυτών ήταν και ο Αϊζάια Κάνααν. Ο σούτινγκ γκαρντ των ερυθρόλευκων ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους και ήταν ένας από τους παράγοντες Χ της νίκης.

Ο ίδιος φαινόταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να φύγει η ομάδα του με τη νίκη από το "παλάου Μπλαουγκράνα" και τελικά τα κατάφερε. Μάλιστα, στο κάρφωμα του Μιλουτίνοφ 2.37'' πριν τη λήξη που έδωσε στους Πειραιώτες προβάδισμα προβάδισμα 8 πόντων (στη συνέχεια ο ψηλός του Ολυμπιακού έβαλε και μια βολή) ο Κάνααν γύρισε προς τους οπαδούς και τους έκανε χειρονομία να... ησυχάσουν!

Ο ίδιος πάντως φάνηκε να έχει... προηγούμενα με τους φίλους της Μπαρτσελόνα, αφού συχνά γυρνούσε προς την κερκίδα μετά από τους πόντους που σημείωνε. Βλέπετε, στο παρελθόν και πριν ακόμα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο γκαρντ από τις ΗΠΑ είχε σε αυτό το γήπεδο μια... τραυματική εμπειρία!

Ήταν 23 Δεκεμβρίου του 2021 όταν η Ούνιξ φιλοξενούταν από την Μπάρτσα. Ο Κάνααν είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση και με δικό του τρίποντο η Ούνικς είχε πάει τη διαφορά στους 15 πόντους. Τότε ο Κάνααν είχε κάνει νόημα στην κερκίδα να ησυχάσει. Αυτό ωστόσο είχε λειτουργήσει ευεργετικά για τους γηπεδούχους, αφού ο κόσμος ξεσηκώθηκε και η Μπαρτσελόνα έτρεξε ένα απίστευτο σερί, παίρνοντας τελικά τη νίκη με επική ανατροπή.

Το 111-109 φαίνεται πως έχει χαραχθεί στη μνήμη του παίκτη του Ολυμπιακού, που το βράδυ της Τετάρτης θυμήθηκε τα όσα είχε ζήσει σε αυτό το γήπεδο περίπου 3.5 χρόνια πριν, παίρνοντας τελικά την... εκδίκησή του!