Λαρεντζάκης για τις κρίσιμες βολές: «Δεν σκέφτηκα κάτι, απλά πήγα και τις έβαλα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:13 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 25.04.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τις clutch βολές του στο τέλος του Game 1, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα περιμένει να δει στην δεύτερη αναμέτρηση της σειράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το Game 2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα (26/4, 22:00, Novasports Prime), αλλά και για τις κρίσιμες βολές στις οποίες ευστόχησε στην αναμέτρηση της Τετάρτης,

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Το mindset μας είναι ίδιο με χθες. Ήταν απλά μία νίκη, θέλουμε άλλες δύο για το Final Four. Θα μπούμε στο παρκέ για να διεκδικήσουμε πάλι την νίκη, σαν να μην συνέβη το προηγούμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ήταν ψύχραιμος στις βολές που εκτέλεσε στο τέλος και τι σκεφτόταν: «Δεν πέρασε κάτι σημαντικό από το μυαλό μου. Ξέρω ότι έχω την εμπιστοσύνη του κόουτς, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ένιωσα ότι θα τις βάλω και πήγα και τις έβαλα, δεν είχα ιδιαίτερες σκέψεις».

Για το τι έπαιξε ρόλο στην νίκη: «Όλα έπαιξαν ρόλο. Η εμπειρία μας, η σκληράδα μας ως ομάδα και η ταυτότητά μας ότι παίζουμε άμυνα και κάθε φάση είναι ξεχωριστή. Το δείξαμε και χθες, κάναμε την πρώτη νίκη, συνεχίζουμε γιατί είναι μεγάλη σειρά και δεν μένουμε σε αυτό».

Για το αν η χθεσινή νίκη δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση γιατί δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο να νικήσει την Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Διαχειριστήκαμε όλο το ματς πάρα πολύ σωστά. Στην μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν μπροστά στο σκορ και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Αύριο είναι άλλο παιχνίδι, ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα αντιδράσει, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, στους στόχους μας, για να διεκδικήσουμε άλλη μία νίκη».

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην… παρτίδα σκάκι του Παλάου έκανε όλες τις σωστές κινήσεις ώστε να κάνει το Ρουά Ματ απέναντι στον Ρότζερ Γκριμάου και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο «μπρέικ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης από τη Βαρκελώνη.