Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: Ο... κουρέας της Βαρκελώνης και ο πρώτος σκόρερ στo break του Ολυμπιακού
i

© Euroleague Basketball

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος: Ο... κουρέας της Βαρκελώνης και ο πρώτος σκόρερ στo break του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 12:10 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 25.04.2024

H ομαδική δουλειά και οι συνεργασίες ήταν το κλειδί της νίκη του Ολυμπιακού στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μόνο που μοιραία κάποιος έπρεπε να πρωταγωνιστήσει και στην επίθεση. Αυτόν τον ρόλο τον ανέλαβε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα και ο MVP, όπως παρουσιάστηκε από το Sportal Euroleague Show, παρέα με την Philips OneBlade Pro.

Ο βασικός στόχος που έθεσε ο Ολυμπιακός για το ταξίδι του στην Βαρκελώνη (εξ αρχής) ήταν αυτός που επετεύχθη στο πρώτο ματς της σειράς.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana, «γκρέμισαν» το πλεονέκτημά της, το πήραν στα χέρια τους και απέκτησαν μια κάποια άνεση κινήσεων εν όψει του Game 2 (26/4) και συνολικά στις αναμετρήσεις τους στα προημιτελικά, όπου όποιος φθάσει τις τρεις νίκες προκρίνεται στο Final Four της Euroleague.

Πριν όμως, προχωρήσει ο νους στο... αύριο, επιστρέφουμε στο χθες και σε όσα προέκυψαν στο Game 1. Οι συνεργασίες του Ολυμπιακού δούλεψαν άψογα, η ομάδα είχε και πάλι ισχυρή προπονητική επιρροή, αλλά είχε και πρωταγωνιστές εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος ήταν ένας εξ αυτών και η Νο 1 πηγή πόντων. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού (αλλά και ολόκληρου του αγώνα). Ήταν συνολικά ο MVP, όπως τον παρουσίασε και το Sportal στην εκπομπή Sportal Euroleague Show, παρέα με την Philips OneBlade Pro: Το κορυφαίο προϊόν για τριμάρισμα, διαμόρφωση και ξύρισμα σε πρόσωπο και σώμα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, πρωταθλητής Ευρώπης της προηγούμενη αγωνιστικής περιόδου με την Ρεάλ Μαδρίτης, έβαλε 15 πόντους στην Μπαρτσελόνα με... οικονομικές κινήσεις και επιλογές.

Είχε 5/9 σουτ, εκ των οποίων τα 2/4 ήταν τρίποντα, ευστόχησε στις τρεις από τις τέσσερις ελεύθερες βολές που εκτέλεσε, ενώ κατέγραψε στην στατιστική του 2 ασίστ και από ένα ριμπάουντ και ένα κλέψιμο. Έκανε τα λάθη του (4 στον αριθμό), αλλά του... συγχωρέθηκαν μονομιάς καθώς στα 25'23'' που αγωνίστηκε έδωσε τόνους ενέργειας και αξιοπιστίας.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!