Αγωνία για Πετρούσεφ – Θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Αγωνία για Πετρούσεφ – Θα πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:05 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:13 - 25.04.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ εγκατέλειψε την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός στην 4η περίοδο, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο. Στο νοσοκομείο για εξετάσεις θα μεταβεί ο ψηλός του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 77-75 της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και έκανε το break στην έδρα των Καταλανών. Μοναδικό πλήγμα για την ομάδα του Μπαρτζώκα ο τραυματισμός του Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος σέντερ της ομάδας του Πειραιά επιχείρησε να πετύχει καλάθι, η... μισή Μπαρτσελόνα έπεσε πάνω του και ο ίδιος τελικά σωριάστηκε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Ο ίδιος κρατούσε το γόνατό του και άμεσα αποσύρθηκε από το παρκέ αφού δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται. Έτσι τη θέση του πήρε ο Λαρεντζάκης ο οποίος ευστόχησε στις βολές που εκτέλεσε και συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του παίκτη. Ο Πετρούσεφ το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης προκειμένου να κάνει μαγνητική και να διαπιστωθεί αν έχει κάποιο πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων...