Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Παραμένει αμφίβολος για το Game 2
i

© Intime

Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ - Παραμένει αμφίβολος για το Game 2

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:21 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 25.04.2024

Καθησυχαστικά είναι τα νέα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο αριστερό γόνατο ο Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν καθαρή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αύριο (26/4) αν θα χρησιμοποιήσει τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ στο Game 2 με την Μπαρτσελόνα (26/4, 22:00).

Τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στο Game 1 επισκίασε ο τραυματισμός του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος ήταν καταπληκτικός μέχρι το σημείο που τραυματίστηκε, αποχώρησε από το παρκέ μερικά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, με τη βοήθεια του συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού όλοι βρίσκονταν σε «αναμμένα κάρβουνα» μέχρι να μάθουν το μέγεθος του τραυματισμού του Πετρούσεφ. Ο 24χρονος Σέρβος φόργουορντ/σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική στο αριστερό του γόνατο το πρωί της Πέμπτης (25/4), η οποία ήταν καθαρή.

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην… παρτίδα σκάκι του Παλάου έκανε όλες τις σωστές κινήσεις ώστε να κάνει το Ρουά Ματ απέναντι στον Ρότζερ Γκριμάου και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο «μπρέικ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης από τη Βαρκελώνη.

Ο Πετρούσεφ δεν θα πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αύριο (26/4) αν θα τον ρίξει στη «μάχη» στο Game 2. Δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα, δεν αποκλείεται ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» να τον προφυλάξει προκειμένου να είναι έτοιμος στα ματς που θα δώσουν οι Πειραιώτες στο ΣΕΦ. Εκεί, δηλαδή που ο Ολυμπιακός θα θέλει να «κλείσει» εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, δεν ταξίδεψε ούτε σήμερα για τη Βαρκελώνη κι έτσι δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των playoffs

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!