Η βιντεοκλήση των παικτών του Ολυμπιακού στον αρχηγό τους μετά το break στη Βαρκελώνη (vid)

Η βιντεοκλήση των παικτών του Ολυμπιακού στον αρχηγό τους μετά το break στη Βαρκελώνη (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:04 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 25.04.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να έλειπε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, όμως στα αποδυτήρια ήταν «παρών».

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα τεράστιο «διπλό» απέναντι στην Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά, με τον Κώστα Παπανικολάου, παρότι στην Αθήνα, να στέκεται στο πλευρό των συμπαικτών του μετά το ματς.

Όπως φάνηκε στο βίντεο του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στα αποδυτήρια του Palau Blaugrana μέσω κλήσης facetime από το κινητό του Μιχάλη Λούντζη, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να είναι έτσι στο πλευρό της ομάδας του χάρη στην τεχνολογία.

Το σχετικό βίντεο με την κλήση στον Κώστα Παπανικολάου:

Από εκεί και πέρα, η ζωή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν προπόνηση σε ένα ουδέτερο γήπεδο της Βαρκελώνης σε μερικές ώρες, εκεί όπου θα γίνει γνωστό το τι θα γίνει με τον τραυματισμό του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος τραυματίστηκε στο γόνατο και οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο παίκτης και το εάν και πόσο θα μείνει εκτός.

Τέλος, άγνωστο είναι ακόμα το εάν ο Κώστας Παπανικολάου ταξιδέψει μόνος του, κίνηση που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως ο «Παπ» δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, λόγω του υψηλού πυρετού, ο οποίος δεν έπεφτε με τίποτα.

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην… παρτίδα σκάκι του Παλάου έκανε όλες τις σωστές κινήσεις ώστε να κάνει το Ρουά Ματ απέναντι στον Ρότζερ Γκριμάου και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο «μπρέικ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης από τη Βαρκελώνη.