Με ακόμη περισσότερους οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός
i

© Intime

Με ακόμη περισσότερους οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει σημαντική ενίσχυση στο Game 2 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με δεκάδες φίλους του να κάνουν το ταξίδι στη Βαρκελώνη, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να στηρίξουν, μαζί με εκείνους που ήδη βρίσκονται στην Καταλωνία.

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» τους οπαδούς του με το μεγάλο «διπλό» στο Game 1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται ακόμα ένα... ερυθρόλευκο κύμα προς Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, στους 200 οπαδούς που βρέθηκαν στο «Palau Blaugrana», θα προστεθούν ακόμη 100 με 150, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός περιμένουμε έτσι να έχει ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη στο κλειστό της Μπαρτσελόνα, εκεί όπου οι φίλοι του έστησαν ένα μικρό πάρτι μετά το τέλος του Game 1, πανηγυρίζοντας ένα τεράστιο «διπλό« απέναντι στους Καταλανούς.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παραμένει στην Αθήνα, όντας όμως απύρετος σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι την Μεγάλη Τρίτη (30/4) θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Παράλληλα, αμφίβολος είναι και ο Φιλίπ Πετρούσεφ, η συμμετοχή του οποίου στην αναμέτρηση θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Όλα αυτά βέβαια δεν εμπόδισαν, όπως είπαμε, περίπου 100 με 150 φίλους του Ολυμπιακού από το να κάνουν το ταξίδι και να ετοιμάζονται για να στηρίξουν με τη φωνή τους τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης ή θα τον σέβεσαι ή θα τον φοβάσαι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην… παρτίδα σκάκι του Παλάου έκανε όλες τις σωστές κινήσεις ώστε να κάνει το Ρουά Ματ απέναντι στον Ρότζερ Γκριμάου και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο «μπρέικ» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης από τη Βαρκελώνη.