Σκάνδαλο με διαιτητή: Έκλεβε κολόνια από αεροδρόμιο και συνελήφθη

Σκάνδαλο με διαιτητή: Έκλεβε κολόνια από αεροδρόμιο και συνελήφθη

Sportal newsroom 17:40 - 26.04.2024

Σοβαροί μπελάδες για τον Σλοβένο διαιτητή της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, ο οποίος «πιάστηκε» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, με την αστυνομία να προχωρά στην σύλληψή του.

Δημοσίευμα-βόμβα από τον Τύπο της Σερβίας με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο έμπειρους διαιτητές της Euroleague, τον Ματέι Μπολτάουζερ. Όλα συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο έμπειρος ρέφερι καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου να κλέβει κολόνια.

Αμέσως έγινε αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, με την αστυνομία να προχωράει στην σύλληψή του, με τον Μπολτάουζερ να πληρώνει πρόστιμο ύψους 256 ευρώ και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Στο πλευρό του Αταμάν η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ καταδίκασε την επίθεση από Ισραηλινό
EUROLEAGUE

16:40 - 26.04.2024

Στο πλευρό του Αταμάν η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ καταδίκασε την επίθεση από Ισραηλινό

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Εργκίν Αταμάν, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε από Ισραηλινό στο περιθώριο του Game 2 της σειράς πήρε η τουρκική ομοσπονδία, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον έμπειρο προπονητή.

Μάλιστα ο σερβικός Τύπος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον έμπειρο διαιτητή, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος. «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω», ήταν τα λόγια του.

Ο Μπολτάουζερ είναι από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Euroleague, έχοντας επί σειρά ετών πολλά και σημαντικά παιχνίδια στα πόδια του, ενώ την Τρίτη (23/04) βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το Game 1 των playoffs της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Οντέντ Κάτας με 91-87.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague

Tags: