Αντόνιους Κλίβελαντ: «Ο Αταμάν με τη συμπεριφορά του άσκησε πίεση στους διαιτητές...»

Αντόνιους Κλίβελαντ: «Ο Αταμάν με τη συμπεριφορά του άσκησε πίεση στους διαιτητές...»

Γιώργος Γαβριλάκης 15:11 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 26.04.2024

O Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι, Αντόνιους Κλίβελαντ, θεωρεί πως ο Εργκίν Αταμάν με τον τρόπο του επηρέασε τους διαιτητές στο Game 2 της σειράς των Playoffs.

Οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού, ειδικά μετά το break της Μακάμπι στο πρώτο ματς, έχει αποκτήσει έξτρα ένταση και αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Έχει προκύψει από την γενικότερη... περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αυτή που έχει προκύψει από τις δηλώσεις κατά της διαιτησίας, από τις κόντρες στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ με τον πρωταγωνιστή τον Εργκίν Αταμάν και ισραηλινούς, αλλά και από τους παίκτες της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο πρώτος που σχολίασε την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο ΟΑΚΑ και δήλωσε πως «η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού ήταν δειλή», ενώ ο συμπαίκτης και συμπατριώτης Αμερικανός, Αντόνιους Κλίβελαντ, σε δηλώσεις του στο One.co.il είπε πως «Ο Αταμάν άσκησε πίεση στους διαιτητές», αλλά πρόσθεσε πως «αυτό δεν νομίζω πως επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι και δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία.

Επίσης, εν είδει απάντησης στον Τούρκο κόουτς που είπε ότι «είδαν όλοι την διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων», ο Κλίβελαντ θύμισε πως «τους έχουμε ήδη νικήσει τρεις φορές».

Καλά νέα για τη Μακάμπι: Ανεβάζει ρυθμό ο Μπάλντουιν και υπολογίζεται για το Game 3
EUROLEAGUE

10:30 - 26.04.2024

Καλά νέα για τη Μακάμπι: Ανεβάζει ρυθμό ο Μπάλντουιν και υπολογίζεται για το Game 3

Ο τραυματισμός του στο Game 1 με τον Παναθηναϊκός, κράτησε τον Ουέιντ Μπάλντουιν εκτός δράσης στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αλλά ο Αμερικανός ετοιμάζεται για την επιστροφή του...

Πλέον, αυτός και οι συμπαίκτες του, όπως και ο Παναθηναϊκός συνολικά άλλωστε, εστιάζουν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και στο πρώτο του Βελιγραδίου (Τρίτη 30 Απριλίου), με τον 30χρονο γκαρντ και πρώην NBAer (Ντάλας Μάβερικς, Ατλάντα Χοκς) να σχολιάζει και τον τραυματισμό του Ουέιντ Μπάλντουιν.

«Είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους της διοργάνωσης», δήλωσε ο Κλίβελαντ και κατέληξε πως «πιστεύουμε σε αυτόν, αλλά και στην ομάδα μας συνολικά. Αν επιστρέψει θα είναι σπουδαίο, αλλά αν δεν τα καταφέρει, θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό την Τρίτη στην έδρα μας».

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!