Καλά νέα για τη Μακάμπι: Ανεβάζει ρυθμό ο Μπάλντουιν και υπολογίζεται για το Game 3

Καλά νέα για τη Μακάμπι: Ανεβάζει ρυθμό ο Μπάλντουιν και υπολογίζεται για το Game 3

Γιώργος Γαβριλάκης 10:30 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 26.04.2024

Ο τραυματισμός του στο Game 1 με τον Παναθηναϊκός, κράτησε τον Ουέιντ Μπάλντουιν εκτός δράσης στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αλλά ο Αμερικανός ετοιμάζεται για την επιστροφή του...

Αρχικά, ο Ουέιντ Μπάλντουιν είχε εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο δεύτερο ματς της σειράς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά... προστατεύθηκε. Θεωρούσε πως ο μυϊκός τραυματισμός του στο πόδι κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου στο πρώτο ματς δεν ήταν ικανός να τον απενεργοποιήσει.

Η Μακάμπι αν και τον είδε (μερικώς) να προπονείται στο ΟΑΚΑ πριν το Game 2, τελικά αποφάσισε να μην ρισκάρει μία πιθανή υποτροπή που θα στοίχιζε πολύ ακριβά.

Ο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και ηγέτης των Ισραηλινών όμως, δεν αγωνίστηκε τη μέρα που ο Παναθηναϊκό ισοφάρισε σε 1-1, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν πρόκειται να χάσει το τρίτο παιχνίδι και το πρώτο στην... εναλλακτική έδρα της ομάδας του Τελ Αβίβ, που φέτος αγωνίζεται στο Βελιγράδι λόγω του πολέμου στο Ισραήλ και στα εδάφη της Παλαιστίνης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ομάδας του λαού», ο Μπάλντουιν βρίσκεται στην Κροατία, εκεί όπου ακολουθεί ένα πρόγραμμα θεραπειών στον τραυματισμένο του προσαγωγό, αλλά τη Δευτέρα (29/4) αναμένεται να ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του, να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό και την Τρίτη (30/4) να δώσει το παρόν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη για του Ισραηλινούς που χωρίς τις υπηρεσίες τους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έθεσε (κυρίως) ο Κώστας Σλούκας στο Game 2 και με μία εξαιρετική εμφάνιση οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην ισοφάριση και στην ανανέωση των ελπίδων πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου.

🔴 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!