Γιαννακόπουλος: «Στο Βελιγράδι ερχόμαστε...»
i

© Intime

Γιαννακόπουλος: «Στο Βελιγράδι ερχόμαστε...»

Sportal newsroom 01:15 - 26.04.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μία ανάρτηση στο Instagram έδωσε το σύνθημα εν όψει των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι. Το τριφύλλι επικράτησε 95-79 των Ισραηλινών και ισοφάρισε 1-1 τη σειρά των Playoffs της Euroleague απέναντι στην ομάδα του Όντετ Κάτας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είδε από κοντά τον αγώνα. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία του και ανέφερε στη λεζάντα «Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον - Στο Βελιγράδι ερχόμαστε...»

Στο ΟΑΚΑ μέσα σε αποθέωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε από κοντά στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μετά τις εμφανίσεις του στα εκτός έδρας παιχνίδια σε Μονακό, Μιλάνο, Μπολόνια, Μόναχο, αλλά και στο ΣΕΦ πήγε στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά το Game 2 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μόλις μάλιστα έκανε την εμφάνισή του στις court seats αποθεώθηκε από 20.000 κόσμο!

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε να βρεθεί στον «ναό» του ευρωπαϊκού μπάσκετ σε αγώνα των «πράσινων» από τις 8 Ιουνίου του 2022 και τον ημιτελικό των playoffs της Basket League πλει οφ με τη Λάρισα.

Πριν από εκείνη την αναμέτρηση είχαν περάσει άλλα δύο χρόνια από το τελευταίο του ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο ήταν για την EuroLeague και συγκεκριμένα το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στις 21 Φεβρουαρίου 2020.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!