Σερέλης στο Sportal: «Η άμυνά μας γύρισε το ματς»

Σερέλης στο Sportal: «Η άμυνά μας γύρισε το ματς»

Sportal newsroom 00:58 - 26.04.2024

Ο Χρήστος Σερέλης ανέλυσε μέσα από την κάμερα του Sportal πώς ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη απέναντι στη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι για τα Play offs της Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε 95-79 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και οι δύο ομάδες θα τα πουν την επόμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι.

Ο Χρήστος Σερέλης ανέλυσε στην κάμερα του Sportal, πώς ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη. Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου.

«Η σειρά έχει δρόμο. Είμαστε στο 1-1. Παίζουμε με μία καλή ομάδα, που δεν αλλάζει το σύστημα παιχνιδιού της. Η άμυνά μας γύρισε το ματς. Πρέπει να σταματήσουμε την επιθετικότητα της Μακάμπι και τα επιθετικά ριμπάουντ. Έχουμε παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις Play offs. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα, τα ξέρετε. Αναφέρομαι και στον Ιωάννη. Ξέρει πολύ καλά αυτά τα παιχνίδια. Είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Δεν επανήλθε γρήγορα. Δεν είχε βρει ρυθμό. Δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα που κερδίζει συνέχεια να μπει ένας ακόμη παίκτης, που δεν είναι των πέντε λεπτών. Δούλευε πάρα πολύ. Είχα φανεί και από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι να έχουμε περισσότερους παίκτες στο rotation», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα του Sportal

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!