Παπαπέτρου στο Sportal: «Είμαι χαρούμενος που βρήκα τον χρόνο για να βοηθήσω την ομάδα»

Sportal newsroom 00:28 - 26.04.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι και εξέφρασε τη χαρά του που βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά τη Μακάμπι. Το τριφύλλι επικράτησε 95-79 των Ισραηλινών και η σειρά, πλέον, γυρίζει στην έδρα της ομάδας του Όντετ Κάτας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη του στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας φόργουορντ, μάλιστα, αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Απίστευτη ατμόσφαιρα. Ένα φοβερό παιχνίδι, πραγματικά το έχω πει και στο παρελθόν αλλά είμαστε πολύ τυχεροί όσοι παίζουν τέτοια παιχνίδια. Τώρα ξεκινάει η σειρά για εμάς.

Ήταν κομβικός στο πρώτο ματς (σ.σ ο Κόλσον). Είναι ένας παίκτης δυνατός, πολύ ταλαντούχος. Στο προηγούμενο ματς έβαλε πολύ κρίσιμα σουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ήξερα ότι μπορούσα να τον παίξω σκληρά κι αυτό νομίζω ότι το έκανα καλά», είπε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Σε ερώτηση αν η καλή αμυντική του παρουσία, τον βοήθησε να έχει αυτοπεποίθηση στην επίθεση, ο Ιωάννης Παπαπέτρου σημείωσε ότι «είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ήξερα τι πρέπει να κάνω. Είμαι χαρούμενος που βρήκα τον χρόνο για να βοηθήσω»

«Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί από την αρχή του παιχνιδιού. Η Μακάμπι όταν χαλαρώνεις δεν σε συγχωρεί. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και τα φθηνά καλάθια», σημείωσε ο Έλληνας φόργουορντ για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι.

Για την αγωνιστική παρουσία του Κώστα Σλούκα στο ματς, ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε: «Στο προηγούμενο έκανε ρεκόρ καριέρα στις ασίστ. Του είπα πάρε την μπάλα και σκόραρε (σ.σ γέλια). Ο Κώστας είναι απίστευτος. Είμαστε ευγνώμονες που είναι μαζί μας».

«Δεν απολαμβάνω να μην παίζω. Δεν περίμενα ότι θα είναι αυτός ο ρόλος μου. Όταν είσαι τραυματίας και παλεύεις να επιστρέψεις είναι πολύ δύσκολο και για τον προπονητή να σε εμπιστευθεί. Έχω κάνει αγώνα δρόμο για να επιστρέψω. Έχω δώσει το 110% του εαυτού μου. Οποιοσδήποτε είναι ο ρόλος μου προσπαθώ να βοηθάω όπου μου ζητηθεί», κατέληξε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!