Οι «λεπίδες» του Σλούκα περιόρισαν τις ελπίδες της Μακάμπι και... ανανέωσαν τον Παναθηναϊκό

Οι «λεπίδες» του Σλούκα περιόρισαν τις ελπίδες της Μακάμπι και... ανανέωσαν τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 14:28 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 26.04.2024

Με την ηγετική του φυσιογνωμία ο Κώστας Σλούκας καθόρισε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη δεύτερη «μάχη» με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και με 29 πόντους οδήγησε τη σειρά στην ισοφάριση. Ήταν ο MVP της αναμέτρησης -όπως παρουσιάστηκε και από το Sportal Euroleague Show, παρέα με την Philips OneBlade Pro.

Εδώ 14 χρόνια ο Κώστας Σλούκας, χωρίς σταματημό, αγωνίζεται στο επίπεδο της Euroleague. Με το Ολυμπιακό, την Φενέρμπαχτσε και πλέον με τον Παναθηναϊκό. Στο 382ο παιχνίδι του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο 34χρονος έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους. Το έκανε μάλιστα, την κατάλληλη στιγμή για τους «πράσινους».

Κι ενώ είχαν χάσει στο πρώτο ματς και ταυτόχρονα απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν αποκτήσει με τις επιδόσεις τους στην κανονική διάρκεια, ο Σλούκας εμφανίστηκε στο Game 2 αποφασισμένος κι όσο εξελισσόταν ο αγώνας από αποφασισμένος μετατράπηκε σε ασταμάτητη μηχανή πόντων.

Ο πολύπειρος Θεσσαλονικιός γκαρντ, με τις 10 παρουσίες σε Final Four της Euroleague και τις τρεις κατακτήσεις (δύο με τον Ολυμπιακό και μία με την Φενέρμπαχτσε) έφθασε τους 29 πόντους και για να τους σημειώσει όλους αυτούς χρειάστηκε να παίξει 29'23''. Δηλαδή είχε ένα πόντο για κάθε λεπτό συμμετοχής, όπως... αδόκιμα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Κατέγραψε στη στατιστική του 4/7 τρίποντα, 8/9 δίποντα και ευστόχησε στη μία βολή που εκτέλεσε. Έδωσε στους συμπαίκτες του 4 ασίστ και μάζεψε τρία ριμπάουντ. Συνολικά είχε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και με αυτό το νούμερο βάζει υποψηφιότητα για τον πολυτιμότερο παίκτη όλων των Game του των Playoffs.

Προς το παρόν όμως, ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στη δεύτερη συνάντηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως τον παρουσίασε και το Sportal στην εκπομπή Sportal Euroleague Show, παρέα με την Philips OneBlade Pro: Το κορυφαίο προϊόν για τριμάρισμα, διαμόρφωση και ξύρισμα σε πρόσωπο και σώμα.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!