«Δοκιμασία» στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό

Κώστας Σλούκας

«Δοκιμασία» στη Ρόδο για τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 08:51 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 26.11.2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, στη Ρόδο, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, Με στόχο τη διατήρηση του αήττητου. Επιστροφή στο «σπίτι» για την Καρδίτσα κόντρα στο Λαύριο, κρίσιμο παιχνίδι στην Πάτρα για Απόλλωνα Πάτρας και Μαρούσι.

Η όγδοη αγωνιστική της Stoiximan Basket League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις και τον Παναθηναϊκό AKTOR να μπαίνει στη μάχη, επιστρέφοντας στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ταξιδεύει στη Ρόδο, για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό, έχοντας σαν στόχο τη διατήρηση του αήττητου ρεκόρ στην Basket League.

Το «τριφύλλι» μετράει 7Χ7 μετά και την δύσκολη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και λίγο πριν από το ταξίδι στο Βελιγράδι, για το παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Προβλήματα για τον Τούρκο κόουτς δεν υπάρχουν, με τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται χωρίς προβλήματα.

Η Καρδίτσα, έπειτα από επτά αγωνιστικές εκτός έδρας επιστρέφει στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», έπειτα από τις εργασίες που έγιναν για να επανέλθει το γήπεδο σε κατάσταση για να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ. Η ομάδα της Θεσσαλίας βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και υποδέχεται το Λαύριο, με στόχο την πρώτη νίκη στη σεζόν. Την ίδια στιγμή η ομάδα της Λαυρεωτικής θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου».

Η ημέρα κλείνει με μια κρίσιμη αναμέτρηση στο κλειστό της Περιβόλας. Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το Μαρούσι, έχοντας ως στόχο να ξεκολλήσει από τα χαμηλά της κατάταξης. Οι Πατρινοί αναμένεται να έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τον Τι Τζέι Σταρκς, την ώρα που το Μαρούσι θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League:

Σάββατο 25/11

Άρης - Προμηθέας 73-77

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 90-70

Κυριακή 26/11

17:15 Κολοσσός - Παναθηναϊκός

19:00 Καρδίτσα - Λαύριο

20:15 Απόλλων Πάτρας - Μαρούσι

Δευτέρα 27/11

20:15 Ολυμπιακός - Περιστέρι