Ο Ιερεθουέλο παίρνει δίπλα του Χριστοδούλου και ενεργοποιεί Ρήγα!

Ο Ιερεθουέλο παίρνει δίπλα του Χριστοδούλου και ενεργοποιεί Ρήγα!

Γιάννης Πάλλας 16:28 - 16.08.2023

Ο Ντάνι Ιερεθουέλο που ανέλαβε τα ηνία της διαιτησίας στην EuroLeague διαδεχόμενος τον Ρίτσαρντ Στόουκς θα έχει στο πλευρό του τον Χρήστο Χριστοδούλου και πιθανότατα σε συμβουλευτικό ρόλο ή στο κομμάτι της εκπαίδευσης τον Κώστα Ρήγα

Πιάνει δουλειά ο Ντάνι Ιερεθουέλο στην EuroLeague και όπως είναι φυσιολογικό θα προσπαθήσει σύντομα να δημιουργήσει την δική του ομάδα, προκειμένου να έχει τον έλεγχο της διαιτησίας.

Ο Ισπανός πρώην ρέφερι που διαδέχθηκε τον Ρίτσαρντ Στόουκς στη θέση του αρχιδιαιτητή της EuroLeague εργάζεται ήδη προκειμένου να έχει έτοιμη τη δική του ομάδα που θα δώσει μια άλλη κατεύθυνση στη διαιτησία, με στόχο την καλύτερη δυνατή λειτουργία της.

Άλλωστε, οι απαιτήσεις αυξάνονται η εξέλιξη είναι απαραίτητη, όπως και η πρόοδος και η εκπαίδευση των διαιτητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Ντάνι Ιερεθουέλο θέλει να εντάξει στον στενό κύκλο των συνεργατών του δυο Έλληνες. Ο πρώτος θα κληθεί να έχει και σημαντικό ρόλο στη διαιτησία και ακούει στο όνομα Χρήστος Χριστοδούλου

Ο Πατρινός πρώην διαιτητής που έμεινε μόλις μερικά 24ωρα στην ΚΕΔ και στη συνέχεια αποχώρησε φαίνεται ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στη διαιτησία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από ‘δω και πέρα.

Ο δεύτερος που αποτελεί και μεγάλη έκπληξη είναι ο Κώστας Ρήγας. Ο πρώην αρχιδιαιτητής της EuroLeague με την τεράστια εμπειρία φαίνεται ότι θα ενεργοποιηθεί πιθανότατα στο κομμάτι της εκαπίδευσης και των συμβουλών προες τους διαιτητές.

Ο Ντάνι Ιερεθουέλο είναι προφανές ότι θέλει να αξιοποιήσει τους δυο Έλληνες με την πολύ σημαντική εμπειρία στο κομμάτι της διαιτησίας στη νέα εποχή που θέλει να φέρει στην EuroLeague.

Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις, όσον αφορά το πλάνο λειτουργίας της διαιτησίας υπό την ηγεσία του Ισπανού πρών ρέφερι.