Έδωσε το σύνθημα ο πιλότος της πτήσης του Παναθηναϊκού: «Την Κυριακή το βράδυ θα είναι ωραία με το 7ο παρέα»

Έδωσε το σύνθημα ο πιλότος της πτήσης του Παναθηναϊκού: «Την Κυριακή το βράδυ θα είναι ωραία με το 7ο παρέα»

Ηλίας Λαλιώτης 21:32 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βερολίνο για το Final Four και στην πτήση για την πρωτεύουσα της Γερμανίας ο πιλότος ευχήθηκε στην ομάδα. Έκπληξη στους επιβάτες έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος ο οποίος έδωσε ευχάριστες ειδήσεις για την υγεία του φροντιστή της ομάδας, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Βερολίνο το βράδυ της Τετάρτης 22/5, εκεί όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι πράσινοι το απόγευμα της Παρασκευής 24/5 θα επιδιώξουν να περάσουν το εμπόδιο που θα τους στήσει η Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να βρεθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η πτήση για τη Γερμανία όπως είναι φυσικό είχε... Παναθηναϊκό χρώμα! Ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο και έδωσε το σύνθημα «Την Κυριακή το βράδυ θα είναι ωραία με το 7ο παρέα» και όπως είναι φυσικό όσοι βρέθηκαν στο αεροπλάνο ζητωκράυγασαν.

Ωστόσο τα ευχάριστα ήρθαν από το στόμα του προέδρου της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλου. Ο ίδιος μιλώντας στους επιβάτες είπε ότι ο Πάρης, ο φροντιστής της ομάδας που είχε πρόβλημα υγείας κατά τη σειρά των playoffs με τη Μακάμπι και νοσηλεύτηκε στο Βελιγράδι, είναι καλύτερα και σύντομα θα είναι κοντά στην ομάδα.

Μπορεί ο Πάρης να μην προλάβει το Final Four του Βερολίνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται πλέον ομαλά και οι άνθρωποι της ΚΑΕ υπολογίζουν ότι σύντομα θα τον έχουν ξανά κοντά τους, κάτι που επιβεβαίωσε εν μέσω αποθέσωης και ο κ. Παρθενόπουλος.