«Με Μιγιάτοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν η Έφες»

Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς

i

© Photo by Robert Valai/Euroleague Basketball/Getty Images

«Με Μιγιάτοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν η Έφες»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:27 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 01.02.2024

Η Έφες, όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Τουρκία, θα τελειώσει τη σεζόν με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στον πάγκο της.

Η Έφες εκ των έσω θα καλύψει το κενό στον πάγκο της, μετά την απομάκρυνση του Ερντέμ Τσαν από τη θέση του χεντ κόουτς. 

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Πόλης, όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ από την Τουρκία, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, έχει σκοπό να τελειώσει τη σεζόν με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς στη θέση του χεντ κόουτς, δίνοντας έτσι προαγωγή στον Κροάτη κόουτς. 

Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ήταν στο πλευρό του Τσαν από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ αποτέλεσε συνεργάτη και του Εργκίν Αταμάν νωρίτερα, όντας συνολικά στην τουρκική ομάδα από το 2019.

Έτσι, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, το κενό του Ερντέμ Τσαν θα καλυφθεί, όπως όλα δείχνουν, με την προαγωγή του μέχρι πρότινος συνεργάτη του. 

Ο Μιγιάτοβιτς έτσι περάσει κατά το παρελθόν από τον πάγκο και της Τσιμπόνα, ενώ αποτέλεσε συνεργάτη του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Βαγγέλη Αγγέλου στην Έφες

Η Εφές απέλυσε τον Τσαν μετά την «συντριβή» από την Ζαλγκίρις
EUROLEAGUE

11:28 - 01.02.2024

Η Εφές απέλυσε τον Τσαν μετά την «συντριβή» από την Ζαλγκίρις

Η εποχή του Ερντέμ Τσαν στην Αναντολού Εφές έφτασε στο τέλος, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Τούρκο προπονητή, μετά την «βαριά» ήττα από την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }