Έκοψε την όρεξη των ελληνικών ομάδων για τον Μάικ Τζέιμς ο GM της Μονακό

Μάικ Τζέιμς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Έκοψε την όρεξη των ελληνικών ομάδων για τον Μάικ Τζέιμς ο GM της Μονακό

Νίκος Καλαμπάκας 20:38 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 01.02.2024

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Μονακό, Ολεξέι Γεβίμοφ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Μάικ Τζέιμς θα μείνει στο Πριγκιπάτο μέχρι να τελειώσει την καριέρα του!

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι συνδέθηκε έντονα με τον Τζέιμς, αφού ο σούπερ σταρ της Μονακό έπαιζε σε καθημερινή βάση στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με τον ηγέτη της ομάδας του Πριγκιπάτου και σίγουρα κανείς στην ομάδα δεν θα ήταν αντίθετος σε μια πιθανή επιστροφή του στην Αθήνα.

Όλα αυτά όμως είναι εικασίες αφού η πραγματικότητα θέλει για μια ακόμα χρονιά τον Τζέιμς να είναι το νούμερο ένα της γαλλικής ομάδας και με τις επιδόσεις του να την κρατάει για μια ακόμα φορά σε τροχιά playoffs.

Τα σενάρια για το μέλλον του Μάικ Τζέιμς πάντως δίνουν και παίρνουν, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και οι δύο ελληνικές, καλοβλέπουν την περίπτωση να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Την όρεξη των δύο αιωνίων αντιπάλων πάντως, ήρθε να... κόψει απότομα ο GM της Μονακό, Ολεξέι Γεφίμοβ ο οποίος σε δηλώσεις του στη Mozzarsport, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον Τζέιμς και τη νέα σεζόν στο Πριγκιπάτο:

«Αν θυμάστε, τέσσερα χρόνια πριν σε ένα podcast με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, είχε αναφερθεί το όνομα του Μάικ Τζέιμς. Όλοι πίστεψαν ότι ήταν γελοίο. Ότι ένας παίκτης όπως ο Μάικ Τζέιμς δεν θα ερχόταν ποτέ στη Μονακό, γιατί δεν έχουμε τίποτα κοινό. Και που βρίσκεται τώρα; Στη Μονακό. Και όχι μόνο ήρθε στη Μονακό, αλλά έμεινε στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και θα βρίσκεται εδώ για πάντα. Ο Μάικ Τζέιμς είναι η απόδειξη του τι πρεσβεύει το πρότζεκτ της Μονακό», είπε ο Γεφίμοβ σε μια προσπάθεια να κρατήσει μακριά τους υποψήφιους... μνηστήρες!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι Τζέιμς και Μονακό δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια συζήτηση για το μέλλον τους, ενώ ο γκαρντ από τις ΗΠΑ πρόσφατα παραδέχθηκε ότι ο αγαπημένος του προορισμός στην Euroleague είναι η Αθήνα.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την αγάπη του για τη χώρα μας πολλές φορές και στο μέλλον δεν ξέρει ακόμα κανείς αν θα αποφασίσει να γίνει ξανά μόνιμος κάτοικος Ελλάδας!

🔴Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης