Με Πετρούσεφ στη 12άδα κόντρα στην Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Φιλίπ Πετρούσεφ

Με Πετρούσεφ στη 12άδα κόντρα στην Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:18 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 01.02.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα είναι κανονικά στην 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου (21:30).

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, με τον Σέρβο να συμπεριλαμβάνεται στην 12άδα για την αναμέτρηση στη γερμανική πόλη. 

Ο Σέρβος δεν είχε αγωνιστεί απέναντι σε ΠΑΟΚ και Άλμπα Βερολίνου, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό εδώ και μέρες, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν, με τον Φιλίπ Πετρούσεφ να είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα

Έτσι, τα σχήματα του Ολυμπιακού γίνονται πιο... ανθρώπινα, με τον Πετρούσεφ να μοιράζεται το «5» με τον Μόουζες Ράιτ, τον Λουκ Σίκμα να παίζει κανονικά στο «4» και τον  Κώστσς Παπανικολάου να παίζει στο «3».

Θυμίζουμε πως εκτός για τον Ολυμπιακό είναι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ, οι οποίοι έχουν μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. 

Ανανέωση Κάνααν ΧΤΕΣ!

Ανανέωση Κάνααν ΧΤΕΣ!

Ο Αϊζάια Κάνααν έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητά του και ο Αχιλλέας Μαυροδόντης στέλνει… μήνυμα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς θα είναι κρίμα αυτός ο παίκτης να μην φοράει και τη νέα σεζόν τα ερυθρόλευκα.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης