Λάσο ενόψει Ολυμπιακού: «Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα»

Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Λάσο ενόψει Ολυμπιακού: «Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, εστιάζοντας στην άμυνα των «ερυθρολεύκων» και τους τραυματισμούς που έχουν οι δύο ομάδες.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ολυμπιακό (1/2, 21:30) για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Οι Γερμανοί πήραν το βράδυ της Τρίτης (30/1) τη νίκη κόντρα στη Μπασκόνια στην παράταση σε ένα συναρπαστικό ματς.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για τις δυσκολίες αυτού του αγώνα, την πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τις δύο ομάδες, δίνοντας έμφαση στις περιπτώσεις του Μπόνγκα και του Ιμπάκα.

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλή ενέργεια στην άμυνα. Είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Δεν είχαν εύκολη χρονιά μέχρι στιγμής. Είχαν τραυματισμούς, παρόμοια προβλήματα μ’ αυτά που έχουμε κι εμείς εδώ, αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά, χάρις στην εξαιρετική ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Το θέμα είναι να είσαι ψυχικά έτοιμος για ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι. Η περίπτωση του Μπόνγκα ίσως είναι ένα θέμα και θα πρέπει να δούμε για να πάρουμε μία απόφαση με τον Ιμπάκα, καθώς τελείωσε το ματς με την Μπασκόνια με πρόβλημα και πόνους στο πόδι».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης