Εκπρόσωπος του Ερυθρού Αστέρα στο Sportal για Βιλντόζα: «Δεν χάνουμε τον χρόνο μας, έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο»

Λούκα Βιλντόζα

i

Λούκα Βιλντόζα / © Euroleague

Εκπρόσωπος του Ερυθρού Αστέρα στο Sportal για Βιλντόζα: «Δεν χάνουμε τον χρόνο μας, έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:01 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 24.03.2023

Το Sportal επικοινώνησε με την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα αναφορικά τις φήμες περί συμφωνίας του Βιλντόζα με τον Παναθηναϊκό και η απάντηση που πήρε ήταν αφοπλιστική!

Ο Λούκα Βιλντόζα, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο έχει φέρει αναστάτωση σε Ελλάδα και Σερβία. 

Αρχικά ο Παναθηναϊκός είχε τοποθετηθεί και είχε διαψεύσει τη συμφωνία, τονίζοντας όμως πως κοιτάζει πάντα παίκτες από το πάνω ράφι, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίρνει σειρά και μέσω του Sportal.gr να απαντάει σε αυτές τις φήμες. 

«Είναι παίκτης; της ομάδας μας, με οψιόν και για την άλλη σεζόν. Οπότε δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να χάσουμε χρόνο στα μέσα της σεζόν για φήμες και πιθανές μεταγραφές», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου των Σέρβων, Ιγκόρ Βούγιτσιν, στο Sportal, με τα οποία προσπάθησε να βάλει τέλος στα σενάρια για Βιλντόζα και Παναθηναϊκό. 

Ο Αργεντίνος μετακόμισε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα Οκτωβρίου και συνέβαλε τα μέγιστα στην τότε αγωνιστική άνοδο των Σέρβων, ενώ μεταξύ άλλων αναδείχθηκε και MVP Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα. 

Στη συνέχεια, έμεινε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, λόγω τραυματισμού, επιστρέφοντας στη συνέχεια στη δράση με τους Ερυθρόλευκους. 

Κατά μέσο όρο σκοράρει 12.7 πόντους, σουτάροντας με 35% στα τρίποντα, ενώ μαζεύει 2.2 ριμπάουντ, κάνει 1.5 κλεψίματα και μοιράζει 3.6 ασίστ, με το PIR του να φτάνει στο 12.

Το Sportal είχε συνομιλήσει με τον Αργεντίνο το περασμένο Δεκέμβριο, όπου, μεταξύ άλλων, τον ρωτήσαμε για τον λόγο που αποφάσισε να μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα. «Μου έδειξαν αγάπη πρώτα από όλα. Αγαπώ τους οπαδούς. Όταν ήταν να υπογράψω με την ομάδα μου έγραφαν στο Instagram και στην ομάδα είναι όλοι σπουδαίοι. Είμαι εδώ και παίζω με αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμουν να δείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να είμαι ένας καλός παίκτης στην Ευρωλίγκα μετά από δύο χαμένα χρόνια στις ΗΠΑ. Το να έρθω εδώ και να κάνω ό,τι κάνω με κάνει να αισθάνομαι τέλεια», ήταν τα λόγια του.

Ολόκληρη η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Λούκα Βιλντόζα στο Sportal τον Δεκέμβριο:

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσω Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τονίσει ότι του χρόνου πάει να δυναμώσει την ομάδα και να την κάνει διεκδικήτρια τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι το οποίο θα επιτευχθεί μέσω απόκτησης παικτών από το πάνω ράφι. 

Ο Λούκα Βιλντόζα, όπως και οι Φακούντο Καμπάτσο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά και Κώστας Αντετοκούνμπο είναι παίκτες τέτοιου του επιπέδου της Ευρώπης και της Euroleague και μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Βέβαια το σίριαλ «Λούκα Βιλντόζα» φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με τα πάντα να είναι στον αέρα αναφορικά με το ενδεχόμενο ο παίκτης να φορέσει την πράσινη φανέλα.