Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

ΣΕΦ

i

© Intime

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 13:23 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 19.04.2023

Η σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα play offs της Euroleague ξεκινά την Τετάρτη 26 Απριλίου και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί το sold out και για το δεύτερο παιχνίδι του ΣΕΦ (28/4).

Μέσα σε λιγότερο από τρεισήμισι ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακού εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς των «ερυθρολεύκων» με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ από ώρα σε όλα -ίσως από λεπτό σε λεπτό- αναμένεται να εξαντληθούν και αυτά του δεύτερου αγώνα της σειράς των play offs της Euroleague. 

Το πρωί της Τετάρτης (19/4) στις 10.00, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και πριν η ώρα πάει 13:30 δεν είχε μείνει ούτε ένα -για δείγμα. Το ΣΕΦ λοιπόν, θα είναι ασφυκτικά γεμάτο στις 26 του Απριλίου όταν και θα έχουμε το πρώτο τζάμπολ των αναμετρήσεων με τον τούρκικο σύλλογο του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη, ενώ δύο μέρες αργότερα θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι. 

Το sold out δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί για την αναμέτρηση της 28 Απριλίου, με τον Ολυμπιακό να επιδιώκει δύο νίκες στην έδρα του και στη συνέχεια να ζητήσει μία ακόμα για να πάρει την πρόκρισή του στο Final Four του Κάουνας, που είναι προγραμματισμένο για τις 19-21 Μαΐου. 

Σε αυτή τη διαδρομή φαίνεται πως θα έχει στο πλευρό του -όπως είχε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν- τους οπαδούς του και την ενέργειά τους. Μετά από τα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ η σειρά θα μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 3 Μαΐου. Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες και ο προγραμματισμός περιλαμβάνει αναμετρήσεις και πάλι στην Ulker Sports Arena στις 5/5 και αν μέχρι τότε δεν έχει προκύψει νικητής και η σειρά είναι στο 2-2, θα γίνει πέμπτο παιχνίδι στο ΣΕΦ στις 9 ή στις 10 Μαΐου.