Εκτός και με ΑΕΚ ο Καββαδάς
i

Βασίλης Καββαδάς / © Intime

Εκτός και με ΑΕΚ ο Καββαδάς

Sportal newsroom 18:10 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 30.01.2023

Τα προβλήματα καλά κρατούν για τον Γιάννη Καστρίτη και τον Άρη εν όψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ κι αυτό γιατί εκτός θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς και άγνωστο αν θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισμαέλ Σανόγκο.

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ έχει στρέψει την προσοχή του στο εντός έδρας Σαββατιάτικο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall. Ευχή του είναι να έχει γεμάτο το οπλοστάσιό του αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Πολύ απλά γιατί ο Βασίλης Καββαδάς θα είναι σίγουρα απών και φαντάζει δύσκολο να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισμαέλ Σανόγκο.

Ο Καββαδάς έχει μείνει στα πιτς ήδη για 10 μέρες. Είχε τραυματιστεί στην προπόνηση την παραμονή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall (21/01) και συνεχίζει να παραμένει εκτός μετά τη θλάση που κληρονόμησε στην γάμπα του. Ήδη έχει απουσιάσει σε δύο παιχνίδια. καταρχήν με τον «Δικέφαλο του βορρά» και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και όλα δείχνουνε ότι θα απουσιάσει σίγουρα με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall. Πιθανότατα και με τον Απόλλωνα στην Πάτρα με όλο το βάρος να πέφτει στην παρουσία του στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος. Στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου της Κρήτης.

Παράλληλα στον Άρη συνεχίζεται η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ισμαέλ Σανόγκο. Του Ιβοριανού φόργουορντ που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια του ντέμρπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ. Ο Καστρίτης συνεχίζει να ψάχνει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του για να καλύψει το κενό του χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει βρει κάτι ανάλογο. Κυρίως γιατί οι υποψήφιοι στόχοι του δένονται με συμβόλαιο.

Ο Καστρίτης είναι γεγονός πως θα τον ήθελε να τον έχει ήδη υπό τις οδηγίες του. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει συμβεί και φαντάζει με τα μέχρι τώρα δεδομένα πολύ δύσκολο να συμβεί ακόμη και μέχρι το Σάββατο (04/02). Μέχρι την ημέρα του τζάμπολ του παιχνιδιού με την ΑΕΚ στη Nick Galis Hall. Για το λόγο αυτό και ποντάρει εκτός από το πάθος των παικτών του στον παράγοντα έδρα και στις κατάμεστες κερκίδες όπως αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League δεδομένου και του αντιπάλου.