Εκτός και ο Γερομιχαλός στο Λαύριο εν όψει Ιωνικού

Πέτρος Γερομιχαλός

i

© Intime

Εκτός και ο Γερομιχαλός στο Λαύριο εν όψει Ιωνικού

Πάρης Τσελεπίδης • 16:03 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Το νέο όνομα στο απουσιολόγιο του Γιώργου Λιμνιάτη για το μεθαυριανό (1/4) παιχνίδι του Λαυρίου στο κλειστό του Πλάτωνα με τον Ιωνικό είναι αυτό του Πέτρου Γερομιχαλού.

Μετά τους Αρ Τζέι Κόουλ και Τζάστιν Γκρέι το τρίτο όνομα που προστέθηκε στο απουσιολόγιο του Γιώργου Λιμνιάτη για το μεθαυριανό (1/4) παιχνίδι του Λαυρίου στο κλειστό του Πλάτωνα με τον Ιωνικό είναι αυτό του Πέτρου Γερομιχαλού.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Λαυρίου στη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (29/4) τραυματίστηκε στον κερατοειδή του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το μάτι του να πρηστεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην προπονηθεί σήμερα και η απουσία του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Basket League να είναι σχεδόν δεδομένη.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (27/3) αποχώρησε από το Λαύριο την επομένη της εκτός έδρας νίκης επί της Καρδίτσας ο Τζάστιν Γκρέι με προορισμό το Λονδίνο για τη γέννηση του παιδιού τους από το σύζυγό του. Το θέμα όμως για τον τεχνικό της ομάδας είναι ότι παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει.

Δύο μέρες μετά χθες ήταν η σειρά του Αρ Τζέι Κόουλ να αποχαιρετήσει το Λαύριο μετά από την επίτευξη της παραμονής στην Basket League για να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και την Μπραουνσβάιχ στην οποία εργάζεται στο προπονητικό επιτελείο ο Κώστας Παπάζογλου.

Με τις τρεις αυτές απουσίες συνεχίστηκε σήμερα (30/3) η προετοιμασία του Λαυρίου για το παιχνίδι που ακολουθεί στο κλειστό του Πλάτωνα με τον Ιωνικό. Σε ένα παιχνίδι για την 21η αγωνιστική όπου και ο Ιωνικός θα έχει το μυαλό του σε αυτό της τελευταίας αγωνιστικής στην Καρδίτσα με χαρακτήρα τελικού ενώ και το Λαύριο έχει πετύχει με την απόδρασή του από την Καρδίτσα να σφραγίσει την παραμονή του στην Basket League και για την επόμενη χρονιά.