Εκτός ο Κάπελαν στον τελικό του Ιωνικού με την Καρδίτσα

Ντιέγκο Κάπελαν

i

© Intime

Εκτός ο Κάπελαν στον τελικό του Ιωνικού με την Καρδίτσα

Πάρης Τσελεπίδης • 17:32 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Τον Ντιέγκο Κάπελαν επέλεξε τελικά ο Άγγελος Τσίκληρας να μείνει εκτός του σημερινού παιχνιδιού του Ιωνικού Νικαίας στην Καρδίτσα με χαρακτήρα τελικού παραμονής στην Basket League.

Μετά τον Άνχελ Νούνιες ήταν η σειρά του Ντιέγκο Κάπελαν να είναι απών από το σημερινό παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League για τον Ιωνικό Νικαίας στην Καρδίτσα με χαρακτήρα τελικού παραμονής στην κατηγορία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μαντζούκας, βλέπει 12άδα ο Πονίτκα, όχι όμως και ο Ουόλτερς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:42 - 08.04.2023

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Μαντζούκας, βλέπει 12άδα ο Πονίτκα, όχι όμως και ο Ουόλτερς

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έμεινε εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού, ενώ αντίθετα, οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς έβγαλαν το πρόγραμμα του Χρήστου Σερέλη. Ο πρώτος μάλιστα φλερτάρει με την επιστροφή του στην 12άδα στο αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι όχι όμως και ο δεύτερος.

Μία εξέλιξη και μία διπλή απόφαση από τον κόουτς Άγγελος Τσίκληρας που είχε να κάνει μετά την απόκτηση των Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ και Μάικ Μάιερς κατά σειρά για το σημερινό παιχνίδι. Οι ξένοι του Ιωνικού Νικαίας γίνανε οχτώ, αφού ο Άνχελ Νούνιες αποτέλεσε παρελθόν μείνανε εφτά και ο Ντιέγκο Κάπελαν κόπηκε γιατί στο παιχνίδι της Basket League μπορούνε να αγωνιστούνε το πολύ έξι.

Όλα αυτά εν όψει του σημερινού παιχνιδιού (8/4, 19:15) με και χωρίς αύριο για τις δύο ομάδες στην Basket League. Πολύ απλά γιατί ο νικητής παραμένει σε αυτήν και ο ηττημένος την αποχαιρετάει αφού θα γνωρίσει τον υποβιβασμό στην Elite League για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται άλλωστε, για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 4-17 μετά από τις 21 αγωνιστικές που έχουνε προηγηθεί και όποιος πάρει τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση θα παραμείνει και στη μεγάλη κατηγορία των εθνικών πρωταθλημάτων.