Οι... δοκιμασίες του Πανιωνίου και της Ελευθερούπολης και το πλήρες πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Ίαν Βουγιούκας, Πανιώνιος

i

© Intime

Οι... δοκιμασίες του Πανιωνίου και της Ελευθερούπολης και το πλήρες πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Γιώργος Γαβριλάκης 12:36 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 03.02.2024

Η Elite League επιστρέφει και στο Σάββατο (3/2) περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες της 18ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος φιλοξενείται στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο και η Ελευθερούπολη που προσπαθεί να κρατήσει επαφή με την κορυφή θα βρεθεί στου Παπάγου.

Ο Πανιώνιος, ως πρωτοπόρος, θέλει να κρατήσει τις αποστάσεις του από την Ελευθερούπολη που βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην κατάταξη της Elite League. Και η ομάδα της Νεας Σμύρνης, το Σάββατο (3/2, 17:00) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στην Αμαλιάδα τον Κόροιβο

Το πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας των ελληνικών πρωταθλημάτων πάντως, περιλαμβάνει την ίδια μέρα όλες τις αναμετρήσεις και κάποιους αγώνες που θα ξεκαθαρίσουν πράγματα και ίσως καθορίσουν νέα δεδομένα. 

Η Ελευθερούπολη για παράδειγμα, που... κυνηγάει τους «κυανέρυθρους» επίσης έχει μπροστά της μία εκτός έδρας δοκιμασία. Αυτή στου Παπάγου, κόντρα στην τοπική, ομώνυμη και ιστορική ομάδα να... κρυφοκοιτάζει την εξάδα, αλλά προς το παρόν με ρεκόρ 9-9 να βρίσκεται στην ένατη θέση του πίνακα. 

Στο... τηλεοπτικό ματς της ημέρας, με Live μετάδοση από το Action 24, o Πανερυθραϊκός που (προς το παρόν τουλάχιστον) έχει στο νου του την εξασφάλιση της παραμονής στην Elite League (Α2) αντιμετωπίζει στα βόρεια προάστια της Αττικής, τον Ηρακλή, που έχει εννέα νίκες σε 18 αγωνιστικές και το Σάββατο θα προσπαθήσει να κάνει δέκα τις επιτυχίες του. 

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
16:00 / Πανερυθραϊκός - Ηρακλής (Action 24 & live streaming)
16:30 / Μέγαρίδα - Έσπερος Λαμίας 
16:30 / Παπάγου - Ελευθερούπολη
17:00 / Ερμής Σχηματαρίου - Αίας Ευόσμου
17:00 / Δόξα Λευκάδας - Αμύντας
17:00 / Κόροιβος Αμαλιάδας - Πανιώνιος
17:00 / Μύκονος - Ψυχικού
17:00 / Χαρίλαος Τρικούπης - Μίλωνας

🔴 Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!