Η δράση στην Elite League για την 12η αγωνιστική

Η δράση στην Elite League για την 12η αγωνιστική

Sportal newsroom 12:31 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 09.12.2023

Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, ενώ η Ελευθρούπολη ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία των εθνικών πρωταθλημάτων, με την αναμέτρηση κόντρα στον Έσπερο Λαμίας - Το πλήρες πρόγραμμα της αγωνιστικής και η κατάταξη του πρωταθλήματος.

Εκτός από την αγωνιστική δράση στην Stoiximan Basket League, το Σάββατο (9/12) εντάσσει στο πρόγραμμά του και «μονομαχίες» πάνω στο παρκέ και για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία των εθνικών πρωταθλημάτων. Δηλαδή, την Elite League, στο πλαίσιο της 12 πράξης αυτής, περιλαμβάνονται έξι αγώνες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ξεχωριστούς δείκτες δυσκολίας. 

Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος, που θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Βεργίνη, υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Χαρίλαο Τρικούπη. Όχι φυσικά ως πρόσωπο, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός πέθανε στις Κάννες την Γαλλίας το 1896, αλλά τον σύλλογο από το Μεσολόγγι που συμμετέχει στη λίγκα και έχει πάρει το όνομά του. 

Ο αγώνας της Ελευθερούπολης κόντρα στον Έσπερο Λαμίας είναι αυτός που προηγείται χρονικά απ' όλους τους υπόλοιπους, ενώ η συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταδίδεται ζωντανά από το τηλεοπτικό σταθμό Action 24

Επίσημα στη Μύκονο ο Σκαραφίγκας
Α2 ΑΝΔΡΩΝ

19:50 - 05.12.2023

Επίσημα στη Μύκονο ο Σκαραφίγκας

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΑΟ Μυκόνου, με την ομάδα από το νησί των Κυκλάδων να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο κόουτς.

Όλους τους υπόλοιπους αγώνες μπορεί κανείς να τους παρακολουθήσει ζωντανά μέσα του καναλιού της ΕΟΚ στο Youtube και από αυτά ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Μυκόνου με τον Ερμή Σχηματαρίου

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

16:00 / Ελευθερούπολη - Έσπερος Λαμίας (Action 24) 
16:30 / Αμύντας - Αίας Ευόσμου (Youtube)
16:30 / Παπάγου - Πανερυθραϊκός (Youtube)
17:00 / Μεγαρίδα - Κόροιβος Αμαλιάδας (Youtube)
17:00 / Πανιώνιος - Χαρίλαος Τρικούπης (Youtube)
17:00 / Ψυχικό - Ηρακλής (Youtube)
17:00 / Μύκονος - Ερμής Σχηματαρίου (Youtube)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
15:00 / Δόξα Λευκάδας - Μίλωνας

Ολυμπιακός - Μπάγερν 77-69: Sportal Euroleague Show - Ο Θωμάς, ο Πίτερς και η «κόμπρα»

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: