«Βόμβα» Ταβάρες ονειρεύονται στο Ντουμπάι

Έντι Ταβάρες

«Βόμβα» Ταβάρες ονειρεύονται στο Ντουμπάι

Sportal newsroom 13:44 - 01.02.2024

Ο Έντι Ταβάρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και θα αποτελέσει το πιο «καυτό» όνομα στην Ευρώπη, με τη νεοσύστατη ομάδα από το Ντουμπάι να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του.

Η Euroleague αναμένεται να υποδεχτεί μια ομάδα από το Ντουμπάι στις τάξεις της, στο πλαίσιο της επέκτασης που έχει δρομολογηθεί στη διοργάνωση τα επόμενα χρόνια. Η ομάδα της Μέσης Ανατολής αναμένεται να έχει στην τεχνική ηγεσία της τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενώ είναι δεδομένο πως θα ρίξει πολλά λεφτά στο τραπέζι, ώστε να δελεάσει παίκτες να αγωνιστούν σε εκείνη.

Ο μεγάλος στόχος των Εμίρηδων όμως για την ομάδα που θα αγωνιστεί στην Euroleague ακούει στο όνομα Έντι Ταβάρες. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης και ένας παίκτης που με την παρουσία του αλλάζει τις ισορροπίες ενός αγώνα.

Η συνέπειά του στην άμυνα είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία στο παιχνίδι του, την ώρα που και στην επίθεση είναι εξίσου αποτελεσματικός και ουσιαστικός, χωρίς να πιέζει ή να εκβιάζει καταστάσεις. Γεγονός το οποίο τον κάνει ακόμα πιο σημαντικό στο παιχνίδι της ομάδας του.

Οι επαφές του Ταβάρες με την Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κολλήσει, με δεδομένο πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και στον... χορό για την απόκτησή του έχουν μπει ήδη αρκετές ομάδες. Ο Παναθηναϊκός AKTOR παρακολουθεί την περίπτωση, την ώρα που και στο Ντουμπάι έχον ξεχωρίσει το όνομα του έμπειρου σέντερ για την ενίσχυση του ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση, το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» όσον αφορά τον θηριώδη σέντερ, που αναμένεται να αποτελέσει Μήλον της Έριδος για πολλά κλαμπ κορυφαίου επιπέδου. Την ώρα που και η προοπτική του ΝΒΑ δεν θα πρέπει να βγει από το κάδρο.

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης