Η ΕΟΚ ακύρωσε τα εισιτήρια για το Final 8 από 15 άτομα με ποινικό μητρώο

Η ΕΟΚ ακύρωσε τα εισιτήρια για το Final 8 από 15 άτομα με ποινικό μητρώο

Γιώργος Γαβριλάκης 13:19 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 25.01.2024

Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ενημέρωσε για την ακύρωση αγορασμένων εισιτηρίων για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που βρίσκονταν στην κατοχή ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας.

Κάτι το οποίο είχε προαναγγελθεί ως πιθανότητα, τέθηκε σε εφαρμογή. Έτσι, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, κατόπιν συνεννόησης της με την Αστυνομία για τα μέτρα ελέγχου εν όψει του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας (που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης, αποφάσισε να ακυρώσει εισιτήρια που είχαν ήδη πωληθεί

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε πως «έχουν ήδη τακτοποιηθεί πρόσωπα που εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας», περί τα 15 άτομα και που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για την τελική φάση του θεσμού. 

Πέραν από τις ακύρωση των συγκεκριμένων εισιτηρίων, που δεν προβλέπεται επιστροφή των χρημάτων, αλλά χρήση αυτών σε προωθητικές ενέργειες της Ομοσπονδίας για δράσης κατά της βίας, έχουν επίσης διαβιβαστεί και τα απαραίτητα στοιχεία και στην Εισαγγελία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

"Η κίνηση των εισιτηρίων για το Final 8 του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18/2 στο Ηράκλειο είναι έντονη, ειδικά για τον τελικό μάλιστα έχουν απομείνει ελάχιστα, όπως έντονος και αναλυτικός είναι και ο έλεγχος στοιχείων από την Αστυνομία όλων όσοι αγοράζουν εισιτήρια, όπως είχε ανακοινωθεί από την ημέρα έναρξης της διάθεσής τους.

Η ΕΟΚ έχει ήδη λάβει γνώση ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει περίπου 15 κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα.

Φασούλας: «Κατέθεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα - Ο κύριος Λιόλιος γνώριζε και δεν... κινήθηκε»
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:04 - 25.01.2024

Φασούλας: «Κατέθεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα - Ο κύριος Λιόλιος γνώριζε και δεν... κινήθηκε»

Ο Παναγιώτης Φασούλας ενημέρωσε πως κατάθεσε στην Αρμόδια Αρχή για τις καταγγελίες και τους ισχυρισμούς στα όσα έχουν καταγραφεί στα βίντεο του Βαγγέλη Τσάπα και... επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα ακυρωθούν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Όπως έχει γίνει σαφές, για οποιονδήποτε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο Ηράκλειο, θα ακολουθείται η διαδικασία του Αυτόφωρου». 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!