Eπίθεση του ιδιοκτήτη των Μάβερικς στον Γιάννη: «Επιτέλους, τιμωρήστε τον»
i

Twitter

Eπίθεση του ιδιοκτήτη των Μάβερικς στον Γιάννη: «Επιτέλους, τιμωρήστε τον»

Sportal newsroom 18:35 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 12.12.2022

Ο Μαρκ Κιούμπαν ζητάει να επιβάλλεται στον Γιάννη η ποινή των δέκα δευτερολέπτων όταν αργεί να σουτάρει από την γραμμή των βολών!

Έξαλλος ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον χρόνο που παίρνει ο Έλληνας σταρ του Μιλγουόκι για να εκτελέσει τις βολές του.

Ο Μαρκ Κιούμπαν ζήτησε από το ΝΒΑ να ξεκινήσει να χρεώνει τον Greek Freak με ποινή δέκα δευτερολέπτων, όταν τα ξεπερνάει προκειμένου να αφήσει τη μπάλα από την «γραμμή της φιλανθρωπίας».

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς δεν είναι ο μόνος που έχει εκφράσει τα παράπονά του για τη ρουτίνα του Αντετοκούνμπο, αφού στο παρελθόν ο Γιάννης έχει ενοχλήσει πολλούς επειδή παίρνει τον χρόνο του πριν σουτάρει!

Στο παρελθόν τόσο ο Ουέστμπρουκ, όσο και ο Γιόκιτς έχουν προσπαθήσει να επηρεάσσουν τους διαιτητές την ώρα που ο Έλληνας άσσος ήταν στις βολές.

Την… πάτησαν Μπακς και Αντετοκούνμπο στο Χιούστον, χτύπησε ξανά ο Μίντλετον
NBA

07:49 - 12.12.2022

Την… πάτησαν Μπακς και Αντετοκούνμπο στο Χιούστον, χτύπησε ξανά ο Μίντλετον

O Αντετοκούνμπο έκανε το χειρότερο φετινό του παιχνίδι στην επίθεση (16 πόντοι με 7/17 σουτ), οι Μπακς είδαν τον Κρις Μιντλετον να αποχωρεί με διάστρεμμα και οι Ρόκετς νίκησαν (97-92) με πρωταγωνιστή τον Τζέιλεν Γκριν.

Ο Κιούμπαν ωστόσο το πάει κι ένα βήμα παραπέρα, αφού τόνισε στους υπεύθυνους του ΝΒΑ ότι στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με το Μιλγουόκι, ο Αντετοκούνμπο έκανε 12 δεύτερα να σουτάρει, ζητώντας τους να επιληφθούν του θέματος και να δώσουν οδηγία στους διαιτητές να τιμωρούν τον παίκτη του Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης πάντως έχει προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό και τον τελευταίο καιρό σουτάρει με διαφορετικό τρόπο, σε μια προσπάθεια να μην... σπάει τα νεύρα των αντιπάλων του, αλλά κυριότερα να μην του επιβληθεί η ποινή...