Επιβεβαίωση Sportal: Επίσημη η παραμονή Κάουαν στον Προμηθέα (vid)

Κάουαν

i

©Intime

Επιβεβαίωση Sportal: Επίσημη η παραμονή Κάουαν στον Προμηθέα (vid)

Χρήστος Τσάλτας 12:23 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 09.08.2023

Ο Άντονι Κάουαν τζούνιορ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Προμηθέα, με την ομάδα της Πάτρας να επικυρώνει την παραμονή του, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Προμηθέας και Άντονι Κάουαν τζούνιορ θα συνεχίσουν μαζί και την σεζόν 2023-24. Ο Αμερικανός γκαρντ, που ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας της Πάτρας την περασμένη σεζόν, θα φοράει την πορτοκαλή φανέλα και την ερχόμενη σεζόν, για να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Γουλβς από την Λιθουανία, ο Κάουαν έμεινε στην Πάτρα, σε μια συνθήκη που ισχυροποιεί την περιφέρεια του Προμηθέα, ενόψει μιας σεζόν με υποχρεώσεις σε Basket League και Basketball Champions League. Έτσι, δίπλα στους Κούρουκς, Χέιλ και Κόνιαρη θα βρίσκεται ο Κάουαν, που θα έχει την μπαγκέτα στο παιχνίδι του Προμηθέα.

Το Sportal είχε αποκαλύψει από τις 03/08 την συγκεκριμένη εξέλιξη, με τους Πατρινούς, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη να αφήηνει στην άκρη το ενδιαφέρον της Γουλβς και να παραμένει στο συμβόλαιό του για ακόμα έναν χρόνο. Μια εξέλιξη που «έλυσε» τα χέρια του Ηλία Παπαθεοδώρου, όσον αφορά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, καθώς θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη με έφεση στο σκορ, αλλά και την ικανότητα να πάσάρει τη μπάλα σε σωστούς χρόνους «ταϊζοντας» τους ψηλούς.

Ο Προμηθέας επικύρωσε την παραμονή του Αμερικανού άσου με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του την περσινή σεζόν και το μήνυμα «ο Άντονι παραμένει πορτοκαλί», δίνοντας το σύνθημα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πλέον, το βάρος πέφτει στην απόκτηση παίκτη στη θέση 3, που θα «ανοίγει» το γήπεδο με το περιφερειακό του σουτ, αλλά και θα έχει συνέπεια στην άμυνα. Για το λόγο αυτό οι Προμηθείς έχουν ήδη ξεκινήσει το... σαφάρι για να εντοπίσουν τον «εκλεκτό» που θα αποτελέσει τον έβδομο ξένο για τη σεζόν που έρχεται.