Επιβλητική η Χάποελ στο Αμβούργο, νίκες για Γουλβς και Βενέτσια, πήρε το... θρίλερ η Παρί στο Λονδίνο έπειτα από 2 παρατάσεις!

Χάποελ τελ Αβίβ

i

Eurocup

Επιβλητική η Χάποελ στο Αμβούργο, νίκες για Γουλβς και Βενέτσια, πήρε το... θρίλερ η Παρί στο Λονδίνο έπειτα από 2 παρατάσεις!

Νίκος Καλαμπάκας 00:10 - 25.10.2023

Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 4ης αγωνιστικής του Eurocup.

Στον πρώτο όμιλο η Χάποελ Τελ Αβίβ ήταν επιβλητική στην έδρα του Αμβούργου. Οι Ισραηλινοί επιβλήθηκαν με σκορ 11-72 και παρέμειναν στην πρώτη θέση του γκρουπ. Ο Μάνφορντ έβαλε 22 πόντους ενώ από 18 είχαν οι Ανγκόλα και Χόαρντ, σπρώχνωντας στη νίκη τους φιλοξενούμενους.

Νίκη για τους Γουλβς του Βίλνιους κόντρα στη Μπεσίκτας. Η ομάδα της Τουρκίας δεν τα κατάφερε στη Λιθουανία αφού το τελικό 90-88 την έστειλε στο... σπίτι της με άδεια χέρια. Ο Θέρμαν έκανε εξωπραγματική εμφάνιση σημειώνοντας 31 πόντους για τους «λύκους», ενώ 17 σημείωσε ο Ζεμάιτις.

Η Βενέτσια υποδέχθηκε τη Μπανταλόνα στην Ιταλία και επικράτησε με σκορ 79-64. Ο Σπίσου σημείωσε 24 πόντους για τους νικητές και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ ο Τάκερ πρόσθεσε 14 ακόμα.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα της ημέρας, η Παρί επιβλήθηκε των Λάιονς στο Λονδίνο στη 2η παράταση με σκορ 106-102

Ο αγώνας ήταν δραματικός και διαφήμιση του μπάσκετ, με τους Γάλλους να επικρατούν τελικά με σκορ έχοντας κορυφαίο τον Τι Τζέι Σορτς που φόρτωσε με 24 πόντους το αντίπαλο καλάθι.